logo

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresi Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresi Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi başladı. Kongrede tek aday Hakkı Altınkaynak, blok liste ile gerçekleşiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi ,Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. olağan Kongresi Genel Başkan Yardımcısı ve Gurup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP PM Üyesi ve 24. dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İl ve ilçe yöneticileri ile delegelerin katılımı ile gerçekleşiyor.

Ataşehir Salon Trio’da gerçekleştirilen kongre CHP İstanbul eski il başkanı, eski milletvekili Berhan Şimşek başkanlığında oluşan divan yönetiminde yapılan konuşmalarla devam ediyor. Konuşmaların tamamlanması sonrasında tek aday ve blok listte ile gidilen seçimli kongrede aday Hakkı Altınkaynak’ın CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini 2 yıl daha yürüteceği sonucunun çıkması bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ