logo

‘CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINIZ YAŞATIYOR’

‘CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINIZ YAŞATIYOR’

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğe katılan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş “İyi ki kadınlar var ve iyi ki onların yetiştirdiği çocuklar cumhuriyete sahip çıkıyorlar” dedi.

CHP’li Yarkadaş, kadınlara teşekkür etti.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş kadınlara seslenerek “İyi ki kadınlar var ve iyi ki onların yetiştirdiği çocuklar cumhuriyete sahip çıkıyorlar” dedi.

Erzincan’a bağlı Söğütlü Köyü Dayanışma Derneği’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için düzenlediği etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da katıldı.

Etkinlikte konuşan Barış Yarkadaş, salondaki kadınlara seslendi. Yarkadaş şöyle konuştu:

“Sizin emeğinizle, sizin alınterinizle, büyüttüğünüz çocuklar, bu ülkenin yurtsever, devrimci, demokrat ve Atatürkçüleri oluyor ve cumhuriyetimize sahip çıkıyorlar.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü burada kutladıktan sonra bir görevimiz daha olacak. O görevimiz de 16 Nisan’da eşimizi, dostumuzu, akrabamızı, kaynanamızı, kayınpederimizi, kimimiz varsa kolundan tutup sandığa götürmek ve sandıklardan hayır oyunu çıkartmak. Bundan başka bir görevimiz yok.

Atatürk’ün cumhuriyetini, laikliği, demokrasiyi, parlementer rejimi yaşatmak için elimizden gelen tüm çabayı gösterelim…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ