logo

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk Ataşehir’de Anıldı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk Ataşehir’de Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde tüm yurt ile birlikte Ataşehir’de de saygı ve özlemle anıldı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreni; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Ataşehir’deki siyasi partiler STK’lar ile kurum ve kuruluşların temsilcileri kurumları adına çelenk sundukları Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtını saygıyla selamladılar.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından binlerce vatandaş saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören son buldu. Tören sonrasında vatandaşlar da Atatürk anıtına karanfiller bıraktılar. Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdiler.

Barbaros Mahallesindeki Cumhuriyet Parkındaki tören alanında gerçekleşen programa Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Belediye Meclis Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Şube Müdürleri, Ataşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir İlçe Tapu Müdürü Orhan Erdoğan, Ataşehir İlçe Tarım Müdürü Muhammed Ercik, Ataşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Kayacı, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP İlçe Başkan Vekili İbrahim Kazan ve İlçe Yöneticileri, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, CHP Ataşhir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, siyasi parti, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, gaziler ve şehit aileleri, kol müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 9 Kasım 2018 Cuma

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ