logo

Cumhuriyet’in 96. Yılı Resmi Törenleri Çelenk Sunumu İle Başladı

Cumhuriyet’in 96. Yılı Resmi Törenleri Çelenk Sunumu İle Başladı

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk töreni “Çelenk Sunumu” 28 Ekim Pazartesi günü Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 28. Oktober 2019

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla sona eren resmi törenin ardından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında siyasi partiler ve STK’lar da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 28. Oktober 2019

Çelenk sunumu sonrasında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, diğere bazı siyasi partiler ile STK temsilcilerini yanına alarak yaptığı konuşmada; “100 yıla yaklaşan bu süreçte yapılanlardan ve yapılmayanlardan hepimiz sorumluyuz. Yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı enine boyuna tartışmalıyız. 4 yıl sonra 100’üncü yılını kutlayacağımız Cumhuriyet ile ilgili nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz? Bu soruları sormamızın, ülke gündemine taşımamızın tam zamanı. Bu günden itibaren ülkemizin içinde bulunduğu zor koşulları nasıl aşarız? 100’yıl hedefimizi nasıl yaşamam geçiririz? Bunları kurgulama zamanıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızdan aldığımız görevimizi yerine getirmek için çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Köse, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe daire amirleri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin devamında 29 Ekim Salı günü saat 10.30’da Ataşehir Bulvarı’nda kutlama ve geçit töreni yapılacak.

Ataşehir Belediyesi’nin “Işığı ışığımız, adı andımız” sloganıyla hazırladığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” ile başlayacak. Yürüyüş için Salı günü saat 19.00’da Ataşehir Bulvarı’nda (Migros Genel Müdürlüğü önü) toplanılacak. Binlerce vatandaş Ataşehir Bulvarı’ndan Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek Mor ve Ötesi konserine katılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ