logo

DADD Ralli Karadeniz Kıyı İstanbul Marina’da Bir Araya Geldi!

DADD Ralli Karadeniz Kıyı İstanbul Marina’da Bir Araya Geldi!

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği’nin (DADD)  2017’den beri düzenlediği DADD ralli Karadeniz 2022 açılışı Kıyı İstanbul Marina’da düzenlenen kokteyl ile yapıldı.

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği’nin (DADD) 2017’den beri düzenlediği rallilerin en keyiflisi olarak bilinen “DADD ralli Karadeniz 2022” açılışı Kıyı İstanbul Marina’da düzenlenen kokteyl ile yapıldı.

 Büyükçekmece’de yer alan İstanbul’un en yeni ve en gözde marinası Kıyı İstanbul Marinanin ev sahipliği yaptığı ve DADD Rallisine sponsor olduğu Kokteyle Yelkenli ile Dünya Turu Yapmış Bentour Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, Komodor İsmail Tümer, İstanbul Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Türkmen, modacı ve şarkıcı Beste Korkmaz, Op. Dr. Oğuz Kaan Önder başta olmak üzere deniz sever birçok isim katıldı.

2 AY SÜRECEK

Yabancı yatların da katıldığı ve Türkiye’nin en güzel köşelerini tanıma imkanı yaratan DADDrallisini ve aynı zamanda yelken sporunu desteklemekten çok büyük bir mutluluk duyduklarını ileten Kıyı İstanbul Marina Müdürü Dilek Seven, Kıyı İstanbul Marina’dan yola çıkacak olan 30 tekne 2 ay boyunca Karadeniz kıyısı boyunca yemyeşil koyları ve masmavi limanları ziyaret edeceğini de ekledi.

1 Temmuz’da Kabotaj Bayramını kutlayıp denizlere açılacak olan deniz severler, yerli – yabancı katılımcısı ile tüm Avrupa ülkelerinden deniz severleri bir araya getirecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ