logo

Davutoğlu Başkanlığındaki 62. Hükümete TBMM’den Güvenoyu

Davutoğlu Başkanlığındaki 62. Hükümete TBMM’den Güvenoyu

TBMM Genel Kurulu’nda 62. hükümet için güven oylaması yapıldı. Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki 62. Hükümet, 133 hayıra karşı 306 evet oyuyla güvenoyu aldı. 

TBMM Genel Kurulu’nda saat 12.00’de Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan 62. Hükümetin güven oylaması yapıldı. 62. Hükümet 306 oyla güvenoyu aldı. Güvensizlik oylarındaki sayı ise 133’te kaldı

KILIÇDAROĞLU GÜVENOYLAMASINA KATILMADI

Kurultay çalışmaları devam deden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 62. Hükümetin güven oylamasına katılmazken CHP milletvekilleri oylamanın yapıldığı oturuma katılarak hayır oyu verdiler.

MHP TAM KADRO KATILDI

Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 62.Hükümet’in güven oylamasına, kabine üyeleri ve AK Parti milletvekilleri tam kadro katılırken, muhalefet liderlerinden ise sadece MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve milletvekilleri Genel Kurul’da hazır bulundu.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hükümet’in güvenoyu almasından sonra teşekkür konuşması yaptı.

Başbakan Davutoğlu teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Sizden aldığımız destekle gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz. Hiçbir güç Hükümetimizin bu azmini kırmaya yetmeyecektir. Tüm partilerin aktif olarak bu sürece katıltmalarını, muhalefet partilerinden gelecek her türlü eleştiriyi gözönüne alarak ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa etmek istiyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ