logo

Defnespor Kadınlar 3. Futbol Lig PlayOff’a Veda Etti

Defnespor Kadınlar 3. Futbol Lig PlayOff’a Veda Etti

TFF Kadınlar 3.Lig playoff grubu ikinci tur playoff karşılaşmasında Defne, Bursa Ağaköy ile Yalova Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Playoffa ikinci turunda veda etti.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Serdar İla yönetirken yardımcılıklarını ise Köksal Karahasan ve Celal Hoşgör yaptılar. Bursa ekibinin orta sahada yaptığı baskı karşısında Defne kızlarının Hilal ve Ebru ile önemli pozisyonlardan faydalanamadığı ilk yarı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda da Hilal ve Buse ile mutlak pozisyonları değerlendiremeyen Defne Spor kızları, 74.dakikada yapılan savunma hatasının ardından 1-0 geriye düştüler. 80.dakikada Nihan’ın ardı ardına kullandığı köşe vuruşlarında Rojda kale sahası içindeki karambolü değerlendirerek skora eşitliği getirdi.

Karşılaşmanın uzatmalara gideceği düşünülürken, 90+1’de uzaktan kullanılan bir serbest vuruşun kalemize düşmesini engelleyemeyince sahadan 2-1 yenilgi ile ayrıldık. Bu sonuç ile 2018-19 futbol sezonuna playoff’un ikinci turunda veda ettik.

Defne kızları sahada şu kadro ile mücadele ettiler: Merve, Selma, Funda, Rojda, Sultan, Gaye, Melisa, Hilal, Ebru (65′ Aylin), Buse.

Kadınlar 3. Futbol Ligini 21 puan ile ikinci sırada bitirerek playoff hakkı kazan Defne Spor kızları, oynadıkları 10  playoff grup maçında yedi galibiyet ve üç yenilgi alarak  gruba veda etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ