logo

Değerlerimizin İsmini Yaptığımız Eserlere Vererek Yaşatacağız

Değerlerimizin İsmini Yaptığımız Eserlere Vererek Yaşatacağız

Ataşehir Giresunlular Derneği’ni Ekrem Köse’ye destek toplantısında konuşan Battal İlgezdi, muhtar Ekrem ismini İnönü, Ozan Arif’in ismini Ferhatpaşa Mahallesi’nde yaşatacağız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Giresunlular Derneği, Battal İlgezdi’nin davetli olduğu programla CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi 2019 yerel seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi adayı Ekrem Köse’ye desteklerini ifade ettiler.

Ataşehir Giresunluların Ekrem Köse’yi başkan yardımcısı olarak görmek istedikleri yönündeki taleplerini olumlu karşılayan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, önemli Giresunlu isimlerin parklara verileceğini kaydederek; “Değerlerimizin isimlerini yapacağımız eserlere vererek ölümsüzleştireceğiz” dedi.

Battal İlgezdi, “Ekrem muhtarımızın ismini İnönü Mahallesi’nde yapacağımız parka, Ozan Arif’in ismini de Ferhatpaşa mahallemizde Sanat Merkezinde yaşatacağız.” Diye konuştu.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehir Giresunlular Derneği’ne konuk oldu.

Fatih Yelekoğlu başkanlığındaki Ataşehir Giresunlular Derneği üyelerinin katıldığı Ekrem Köse’ye destek toplantısına; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Giresun Federasyon Başkan vekili Sinan Karaveli, KADOSAN Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Boyacı, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu, dernek başkanları, üyeler ve Giresunlular katıldı.

BAŞKANIMIZ EKREM KÖSE’YE HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Toplantının açılışında konuşan Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, “ Sayın Belediye Başkanım; Ataşehir ’deki Giresunluları temsilen geride bıraktığımız 5 yıl sizinle birlikte yol yürüyen değerli hemşerimiz, başkanımız Ekrem Köse’ye hiçbir ayırım yapmadan bütün hemşerilerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hemşerilerim adına buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

EKREM KÖSE’Yİ BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Fatih Yelekoğlu, “Yeni dönemde hemşerimiz Ekrem Köse’yi artık meclis üyesi olarak değil, başkan yardımcısı olarak görmek istiyoruz. Bunu da Giresunlular olarak canı gönülden ediyoruz” diyerek Giresunlular olarak beklentilerini dile getrdi.

Ataşehir Giresun Derneği Battal İlgezdi

Recep Kenan paylaştı: 23 Mart 2019 Cumartesi

OZAN ARİF İSMİNİ FERHATPAŞA’DA YAŞATACAĞIZ

Giresunlular Derneğini İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte ziyaret eden İlgezdi, birkaç gün evvel rahmetli olan Ekrem muhtarımızın ismini İnönü Mahallesi’nde yapacakları parka vererek ölümsüzleştireceklerini ifade ederek konuşmasına başlayan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Rahmetli olan Ekrem muhtarımızın ismini İnönü Mahallesi’nde yapacağımız parka vererek ölümsüzleştireceğiz. Ozan Arif’in ismini de Ferhatpaşa mahallemizde yaşatacağız. Bir kültür merkezi yaparak Ozan Arif Sanat Merkezi ismini vereceğiz. Ben burada siyaset yapmıyorum. Bana oy veresiniz diye de söylemiyorum. Geldim sizlerle biraz sohbet edip ayrılacağım” diye konuştu.

“SİYASETİ GERMENİN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Ataşehir Belediyesi’nin kuruluşundan bu güne yapılan veya yapılamayanları nedenleri ile birlikte açıklayan İlgezdi; “ Siyaset ve seçim biter sonra yüz yüze bakacağız. Siyaseti germenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu ülkede bu kentte kardeşçe dostça yaşayacağız. Ben oy için gelmedin. Sizlere merhaba demek için geldim. Sandık özgürdür. Her kes sandığa giderken özgür iradesiyle oyunu kullanacak. Hepinize beni dinlediğiniz için tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ