logo

‘DEMOKRASİ NÖBETİ’NE ANKARA MERKEZLİ FİNAL

‘DEMOKRASİ NÖBETİ’NE ANKARA MERKEZLİ FİNAL

demokrasi_nobet_ak_parti_final (0)Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı’da “final Çarşamba günü” işareti ile tüm Türkiye ile birlikte Ataşehirliler ‘Demokrasi Nöbeti’nin finalini yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı’nın öncülüğünde İlçe Merkezi önünde düzenlenen ertelenen “Demokrasi Nöbeti” finaline; Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, birim amirleri, şube müdürleri ile aralarında Sinan Ayrancı, Nevzat katırcı, Ufuk Bilgetekin, Zafer Düşgün’ün de yar aldığı ilçe yöneticileri, Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki Kadınlar kolu yönetimi, Yasin Görgülü yönetimindeki Gençlik Kolu yöneticileri,  aralarında Mustafa Cevat Arzık, Mükail Bektaş, İsmail Levent, Kaya Sönmez, Saim Başkan, Haluk Sadıkoğlu, Mahmut Yörük’ün yer aldığı meclis üyeleri, Ak Parti mahalle başkanları ile teşkilat mensupları, mahalle muhtarları, partililer ve Ataşehirliler katıldı.

demokrasi_nobet_ak_parti_final (5)

NÖBET TUTAN ATAŞEHİRLİLERE ARALIKSIZ İKRAM

Yeşilay Ataşehir Şubesi, Ensar Vakfı ve Ataşehir İmam Hatipler Mezunları Derneği (AİMED), 27 gündür meydanlarda nöbet tutan Ataşehirlilere etli pilav, ayran, su, lokma ve dondurma benzeri ikramlarda bulundular.

Küçükbakkalköy’deki Ak Parti İlçe merkezi önünde Demokrasi Nöbeti için toplananlar şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile birlikte topluca dualar ettiler.

Eş zamanlı olarak Tüm Türkiye ile birlikte Ataşehir’de Demokrasi Nöbeti için toplanan binlerce Ataşehirli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesindeki nöbette okunan Kuran-ı Kerim ve duayı naklen izledi.

demokrasi_nobet_ak_parti_final (14)demokrasi_nobet_ak_parti_final (15)

ERDOĞAN VE YILDIRIM ATAŞEHİR’DE DEMOKRASİ NÖBETİ’NE SELENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın demokrasi nöbetinin son gününde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesindeki final gecesi yaptıkları konuşmalar Ataşehir’de Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara naklen aktarıldı

Ataşehirliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın canlı yayın aracılığıyla tüm yurtta demokrasi nöbeti tutan meydanlardaki vatandaşlara seslenişlerini heyecan içinde dinlediler.

demokrasi_nobet_ak_parti_final (35)

“15 TEMMUZ’DA TÜRKİYE KAZANDI, MİLLET KAZANDI”

Beştepe’de Demokrasi Nöbeti için toplanan vatandaşlar ile naklen yayın aracılığı ile tüm yurtta nöbet tutan vatandaşlara, “Sizler ikinci İstiklal Harbi’nin kahramanısınız, sizler vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın güvencesisiniz, teminatısınız” diye seslenerek sözlerine başlayan Başbakan Binali Yıldırım; “15 Temmuz gecesi millet sayesinde Türkiye uçurumun kenarından döndü. Milletimiz bu darbe girişimini,  suikastı boşa çıkardı, başarısızlığa uğrattı. O gece hain kalkışmaya cevabı tam burada, Beştepe’de sizler verdiniz. Şehitler verdik, gazilerimiz var. O gece bütün dünyaya millet nasıl olunurmuş, milli iradeye nasıl sahip çıkılırmış; herkese gösterdiniz. O gece demokrasiyi sahip çıkmakla kalmadınız, geçtiğimiz 27 gün boyunca usanmadan, kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla meydanları doldurdunuz, demokrasi nöbetinde “durmak yok, yola devam” dediniz. Milletimiz adına, devlet adına, hükümetimiz adına hepinize en derin şükranlarımı sunuyorum, Ey aziz Ankaralılar, ey aziz milletim, darbeciler ve hainler 15 Temmuz gecesi milletimizi alt edeceklerini zannettiler, milli iradenin yıkılacağını zannettiler. Yanıldılar, hak ettikleri cezaları alacaklar, darbeciler kaybetti Türkiye kazandı paralelciler kaybetti, millet kazandı” dedi.

demokrasi_nobet_ak_parti_final (36)

“FİNALİ ANKARA’DA YAPALIM İSTEDİK”

Pazar günü bu milletin Yenikapı’da farklı bir destan yazdığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aslında 21. asrın ‘Yenikapı’sını açtı. Demokrasinin ‘Yenikapı’sını açtı ve adalete yönelik bir ‘Yenikapı’ açtı. 5 milyon kişinin katılımıyla Demokrasi ve Şehitler Mitingimizi yaptık. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Aslında İstanbul’daki mitingle demokrasi nöbetlerini devam ettirelim, dediler. Dedik ki, sizler zaten bunu gönlünüzde devam ettiriyorsunuz, ama biliyorum ki milletimiz ülkesine, özgürlüğüne, geleceğine, öyle sımsıkı yapışmış durumda ki ‘bitti’ demeye gönlümüz razı olmadı. Finali Ankara’da yapalım istedik” şeklinde konuştu.

demokrasi_nobet_ak_parti_final (10)

“DARBE GİRİŞİMİ TÜRKİYE’NİN İŞGALİ PROVASIDIR”

Demokrasi nöbetinin son gününde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde toplananlara ve canlı yayın aracılığıyla tüm yurtta meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haksızlıklarıyla, hukuksuzluklarıyla, iftiralarıyla, riyakârlıklarıyla yıllardır mücadele ettikleri hain örgütün eline milletin kanının bulaştığını kaydederek; “Bu millet her hatayı affeder, her eksiği hoş görür ama ihanet karşısında müsamahasızdır. FETÖ ülkeye de, millete de ihanet etti. Bu hainlerin darbe girişimi görüntüsü altında sergiledikleri terör, Türkiye’nin işgali provasıdır” dedi

demokrasi_nobet_ak_parti_final (1)

AK PARTİ MEVLANA MAH. KADIN KOLLARI

demokrasi_nobet_ak_parti_final (3)

KÜÇÜKBAKKALKÖY’ÜN KAYIP “EKO”SU NÖBETTE

demokrasi_nobet_ak_parti_final (4)demokrasi_nobet_ak_parti_final (20)demokrasi_nobet_ak_parti_final (28)demokrasi_nobet_ak_parti_final (31)demokrasi_nobet_ak_parti_final (33)demokrasi_nobet_ak_parti_final (34)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ