logo

‘Depreme Dayan’ Projesi İstanbul ve Ataşehir’de Tüm Hızıyla Sürüyor

‘Depreme Dayan’ Projesi İstanbul ve Ataşehir’de Tüm Hızıyla Sürüyor

İstanbul’un 39 ilçesinde depreme yönelik hazırlıklar ile ilgili vatandaşların bilinçlendirilmesi çalışması yürüten İyi Parti, Ataşehir’de de çalınmadık kapı bırakmayacak.

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Emine Küçükali’nin yürüttüğü “Depreme Dayan” projesi kapsamında İstanbul’da çalınmadık kapı bırakılmıyor.

Bilim insanları İstanbul depremi için “Zaman doldu. Gerçeklerle yüzleşmek lazım. İstanbul depremi dünden daha yakın.” Diyerek, vatandaşı uyarmaya çalışıyor. Hatta, hemen hemen bütün deprem bilimciler İstanbul’da 7 ve üzerinde bir deprem bekledikleri konusunda hem fikirler.

Bu kapsamda İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali’nin yürüttüğü “Depreme Dayan” projesi kapsamında İstanbul’da çalınmadık kapı bırakılmıyor. İstanbul’un 39 ilçesinde depreme yönelik hazırlıkların yapılması ve vatandaşların bilinçlendirilmesi amacıyla çalınan her kapıda vatandaşa deprem konusunda bilgiler veriliyor ve konuyla alakalı broşür dağıtılıyor.

İYİ Parti Ataşehir teşkilatının organizasyonuyla Yeni Çamlıca Mahallesinde kapı kapı dolaşılıp vatandaşı deprem konusunda bilgilendirildi. Organizasyona İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Aysel Kırali, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte üç ayrı grupla vatandaşa deprem farkındalığı çalışması yapıldı.

İYİ Parti “Depreme Dayan” projesi, olası bir depreme karşı topyekûn bir hazırlık başlatılıyor ve İstanbul’da çalınmadık kapı bırakılmamayı hedefliyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ