logo

Abdullah Der, ‘Hedefsiz Takım Olur mu? Şampiyonluk Hedefimiz!’

Abdullah Der, ‘Hedefsiz Takım Olur mu? Şampiyonluk Hedefimiz!’

Turkcell Kadın Futbol Ligi sezonunu değerlendiren Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Hedefsiz takım olur mu? Tabii ki şampiyonluk hedefimiz” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

17 Nisan’da başlayacak Turkcell Kadın Futbol Ligi sezonunu değerlendiren Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, mevcut kadroya güvendiklerini kaydederek; “Biz, mevcut elimizdeki kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Genel olarak kadromuz iyi.  Kadromuza güveniyoruz. Başarılı olacağız. Hedefsiz takım olur mu? Tabii ki şampiyonluk hedefimiz…” Dedi.

17 Nisan’da başlayacak ve 16 takımlı Turkcell Kadın Futbol Ligi bu sezon maçları Antalya’daki Aslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde seyircisiz oynanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı

FİKSTÜR ÇEKİMİ HABERİ İÇİN YIKLAYINIZ

Turkcell Kadın Futbol Ligi fikstür çekiminde B Grubunda mücadele edecek olan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri belli oldu. Kovid pandemisi ile özveriyle mücadele veren sağlık çalışanlarına adanan 2020 -2021 sezonunda; kura sonucu B Grubu’na yer alan Ataşehir Belediyespor’un rakipleri; Hakkarigücü Spor, Adana İdmanyurduspor ve 1207 Antalyaspor kadın futbol takımları oldu.

Antalya’daki Aslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde seyircisiz oynanacak Turkcell Kadın Futbol Ligi Ataşehir temsilcisi ekibi Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ilk maçını 17 Nisan Cumartesi günü 1207 Antalyaspor ile yapacak. 

17 Nisan’da başlayacak ve 16 takımdan oluşan Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 sezon maçları koronavirüs pandemisi ile mücadele tedbirleri kapsamında eleme usulü ve seyircisiz oynanacak.

HER SEZON OLDUĞU GİBİ HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 sezon başlarken görüştüğümüz Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ’ a yaptığı açıklamada, her sezon başlangıcında olduğu gibi hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu vurgulayarak, “2020-2021 sezon Turkcell Kadın Futbol Ligi başlıyor. Nisan ayının 17’sinde başlıyor. Bütün maçlar Antalya’da oynanacak. 4 gruba ayrıldı takımlar. Biz B Gurubunda mücadele edeceğiz.” Dedi.

KADROMUZA GÜVENİYORUZ. BAŞARILI OLACAĞIZ.

Pandemiye bağlı belirsizlik nedeniyle transfer yapmadıklarını ifade eden Başkan Abdullah Der, başarının Ataşehir’e ait olacağını belirterek, “Pandemi koşullarından dolayı ligleri geciktirildiği için bütün takımlar yurtdışı ve yurt içi transfer yapamadılar. Sadece Avrupa’da maç oynayacak Beşiktaş ve ALG takımları transfer yaptı. Pandeminin ne getireceğini bilmediğimiz için transfere sıcak bakılmadı. Şimdi, alınman bir kararla bizi kısa bir süre içinde ligin oynanacağı açıklandı. Biz, mevcut elimizdeki kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Genel olarak kadromuz iyi.  Kadromuza güveniyoruz. Başarılı olacağız. Başarı hepimizin olacak. Hedefsiz takım olur mu? Tabii ki şampiyonluk hedefimiz… Avrupa’ya gidecek Türkiye’yi temsil edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Ataşehir Belediyespor’un Grubu

B GRUBU

Ataşehir Belediyespor

Hakkarigücü Spor

Adana İdmanyurduspor

1207 Antalyaspor

GRUPLAR İLK MAÇLARINI 17 VE 18 NİSAN’DA OYNAYACAK

Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediyespor’un B Grubunda mücadele edeceği Türkcell Kadın Futbol 1. Ligi Maçları 17 Nisan 2021 günü Beşiktaş AŞ – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor arasında oynanan maç ile başlıyor. Gruplar ilk maçlarını 17 ve 18 Nisan tarihlerinde oynayacaklar.

DEVAMINDA 2. VE 3. MAÇLAR OYNANANCAK

2. maçlar ise 20 ve 21 Nisan günlerinde, 3. Maçlar ise 23 ve 24 Nisan günlerinde oynanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ