logo

DOĞA KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN’DA KİBARİYE SÜRPRİZİ

DOĞA KOLEJİ’NDEN 23 NİSAN’DA KİBARİYE SÜRPRİZİ

atasehir_doga_koleji_carrefourİçerenköy Carrefour, Doğa Koleji Ataşehir Meclisi ve Yabancı Diller Bölümleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Beyaz Melekler Projesi’nde Kibariye çocuklarla buluştu.

Recep Kenan/ / itvhaber.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Doğa Koleji İçerenköy Carrefour’da bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte  ünlü sanatçı Kibariye ve birçok sanatçı sahne aldı.

23 Nisan kutlamaları kapsamında İçerenköy Carrefour’nn da desteklediği programda sahne alan çok sayıda sanatçı ile birlikte Kibariye’nin de şarkılarıyla katıldığı etkinlikte çocuklar “Beyaz Melekler” ile birlikte eğlendiler.

“Çocuklarımız ülkemiz ve dünyamızın geleceğidir. Eğer geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurmak istiyorsak, öncelikle çocuklarımızın eğitilmesini ve korunmasını sağlamalıyız” sloganı ile çocuk istismarına dikkat çekilen etkinlikte çocukların danslarla katıldığı ve yoğun ilgi gösterdiği ritim grubu gösterileri ve diğer sanatçıların performansı sonrası çeşitli etkinliklerle devam etti.

IMG_0600

Ataşehir  Doğa Koleji öğrencileri, 23 Nisan tarihinde ünlü sanatçıların katılımı ile Carrefour İçerenköy AVM’de “Beyaz Melekler” konseptinde defile düzenleyerek çocuk istismarına dikkat çektiler. Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji işbirliğiyle düzenlenen defilede öğrenciler; Kibariye, Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz ve Sevda Özkaran ile aynı sahneyi paylaştılar.

IMG_0720

IMG_0768

IMG_0753

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ