logo

Down Sendromlu Songül Bahar, Başkan Sekreteri Oldu

Down Sendromlu Songül Bahar, Başkan Sekreteri Oldu

Samsun’da 21 yaşındaki down sendromlu Songül Bahar, geçici olarak göreve başladığı Atakum Belediyesi’nde Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sekreteri oldu.

Samsun’da down sendromlu 21 yaşındaki Songül Bahar, Atakum Belediyesinde geçici olarak göreve başlayarak Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sekreteri oldu.

Samsun’un Atakum İlçe Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, belediyede geçici olarak işe aldığı down sendromlu Songül Bahar’ı sekreteri yaptı.

Atakum’da yaşayan ve hayali Atakum Belediyesi’nde çalışmak olan down sendromlu Songül Bahar geçici görevine başladı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sekreter müdürü olan Bahar mesai arkadaşlarının da ilgi odağı oldu.

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşayan down sendromlu Songül Bahar ailesi, kızları 21 yaşındaki down sendromlu Songül Bahar’ın hayalinin Atakum Belediyesi’nde çalışmak olduğunu Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye iletti. Başkan Deveci de Songül’ün geçici olarak belediyede göreve başlaması talimatını verdi.

Bir hafta boyunca belediyede Başkan Deveci’nin sekreter müdürlüğünü yürütecek olan genç Songül, önceki gün mesaiye başladı ve Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Merve Selin Cengiz’in de desteğiyle görevini sürdürdü. Bahar, aynı zamanda çevresine yaydığı pozitif enerjiyle de belediye çalışanlarının ilgi odağı oldu.

RENK KATTI

Başkanlık makamına imzalanacak dosyaları götüren ve sekreterlik ofisin koordinasyonunu sağlayan Songül’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Songül kısa sürede belediyemizin gözdesi oldu. Her ne kadar geçici bir görev olsa da, aslında buradaki arkadaşlarımıza da işini aşkla yapmanın ne denli önemli olduğunu gösterdi. Güler yüzü ve yüksek enerjisi hepimize motivasyon sağladı. Gerçekten çok özel bir genç. +1 farkla hayatımıza renk kattı. Ailesine ve Songül’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: samsunkenthaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ