logo

Dr.Hasan Gökçeoğlu Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı

Dr.Hasan Gökçeoğlu Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı

İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Gökçeoğlu, ilçe başkanlığına gelerek Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’na gelerek dosyasını telsim eden Dr. Hasan Gökçeoğlu, BAKİMDER (Bakırköy İ.H.L. Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu) başkanı Alaattin Altuntaş’ın da aralarında olduğu dostları ile Ak Parti İlçe Başkanlığı’na geldi. İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’ye dilekçesini vererek Ak Parti’den Bakırköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru sonrası açıklama yapan Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hasan Gökçeoğlu, yaptığı açıklamada; “Ak Parti’den Aday Adayı olarak yola çıktığım bu günde bir kez daha hizmete talip olduğumuzu belirtmiş olduk. Yerel Seçimlerde Hizmet etmekten gurur duyduğum Bakırköy’den yana tercihimizi ortaya koyduk. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

Beni yalnız bırakmayan BAKİMDER başkanımız Alaattin Altuntaş ve yönetimine, Adem Malkoç ve küçük, tatlı kızına teşekkür ediyorum.

Değerli Ak parti Bakırköy ilçe başkanımız Tülin Mazlumoğlu Kestane hanıma ve yönetimine ilgilerinden ve ev sahipliğinden dolayı memnuniyetimi bildirmek istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK PARTİ BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

HASAN GÖKÇEOĞLU KİMDİR?

Ak Parti’den Bakırköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Dr. Hasan Gökçeoğlu 1968 Çankırı Ilgaz ilçesi doğumlu.

İlköğrenimini Yıldıztepe İlk Okulu‚ Ortaokulu ve orta öğrenimini İstanbul Bakırköy İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1994 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü başarıyla tamamladı. Hastane Yönetimi ve Sağlık İşletmesi Yüksek Lisans tezini tamamladı.

Meslek yaşamına başladığı Çankırı Kızılırmak Kahyalı Köyü Sağlık Ocağı Sorumlu Hekimliği (1994-1995) görevi sonrasında sırasıyla; 1995-1996 Çankırı Kızılırmak İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, 1996-2001 Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hekimliği, 2001-2004 Medline Ambulans Hizmetleri İşyeri Hekimliği Toprak Gıda ve Akçan-SA İşyeri Hekimliği, 2004-2005 Kastamonu Abana İlçesi Merkez Sağlık Ocağı Sorumlu Hekimliği, 2005-2007 Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, 2007-2012 İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ile 2012-2014 İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Baş Hekim Yardımcılığı görevinden sonra Sultangazi İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Hasan Gökçeoğlu, halen bu görevi yürütüyor.

STK’lar SAYED üyeliği, TÜRK Tabipler Birliği Üyeliği‚ ÖNDER Danışma Kurulu Üyeliği‚ HEKİM Hakları Üyeliğinin de aralarında bulunduğu STK görevleri yanında bir dönem BAKİMDER (Bakırköy İ.H.L. Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu) Başkanlığını yürüten, İngilizce ve Arapça bilen‚ Dr.Hasan Gökçeoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ