logo

‘Dünya Arı Günü’ Resim Yarışması’na Başvuru Uzatıldı

‘Dünya Arı Günü’ Resim Yarışması’na Başvuru Uzatıldı

Birleşmiş Milletler’ in ilan ettiği 20 Mayıs’ı “Dünya Arı Günü” çeşitli etkinliklerle kutlanırken, konusu “Arı Varsa Hayat Var” konulu “Dünya Arı Günü” Resim yarışması düzenleniyor.

“DÜNYA ARI GÜNÜ” RESİM YARIŞMASI’NA BAŞVURU TARİHİ YOĞUN TALEP ÜZERİNE UZATILDI

Birleşmiş Milletler‘ in 20 Mayıs’ı Dünya Arı Günü ilan etmesiyle, aralarında ülkemizin de olduğu 115 ülke her yıl bu anlamlı günü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu yıl ülkemizde, Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü markası olan BEE’O Propolis, Apiterapi Derneği, Düzce Üniversitesi ve Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği iş birliği ile gerçekleştirilen resim yarışmasının konusu “Arı Varsa Hayat Var“.

Yarışmaya başvuru tarihi yoğun talep üzerine 15 Mayıs tarihine kadar uzatıldı;

Başvurularının hala devam ettiği resim yarışmasına ilkokul, ortaokul, lise ve önlisans, lisans ve lisansüstü olmak üzere 2 kategoride katılım sağlanabilecek. Teknik ve boyutların serbest olacağı resim yarışmasında lisans, önlisans ve lisansüstü kategorisinde kazanan 3 yarışmacı 2.500 TL, ilk-orta ve lise kategorisinde ise 1. olan yarışmacılar tablet, 2. ve 3. olan yarışmacılar ise BEE’O ürünlerinden oluşan hediye paketlerinin sahibi olacak.

Aralarında akademisyen ve sanatçıların olduğu bir jüri kurulu tarafından seçilecek eserler Düzce Üniversitesi DAGEM birimine bağışlanarak daimi olarak sergilenmek üzere üniversite koleksiyonuna girecek.  Başvuruların avhv.duzce.edu.tr adresinden yapılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi ise 15 Mayıs 2021.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ