logo

Eğitim-Bir-Sen Adayı Ali Yalçın ‘Vizyon Belgesi’ni Açıkladı

Eğitim-Bir-Sen Adayı Ali Yalçın ‘Vizyon Belgesi’ni Açıkladı

egitim_bir_senEğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yalçın 23. Kuruluş Yıldönümünde Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda Genel Kurul öncesi “Vizyon Belgesi” açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde 5. Olağan Genel Kurulu öncesi yapılan toplantıda Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yalçın “Vizyon Belgesi”ni açıkladı. Konferans salonundaki toplantıya çok sayıda eğitimci bürokrat ve sendika üyesi katıldı.

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’na Genel Başkan Adayı olan Ali Yalçın’ın “Vizyon Belgesi”ni açıkladığı toplantıya; İstanbul Şube Başkanları Erol Ermiş, Talat Yavuz, İdris Sekerci, Celal Demirci, Hasan Yalçın Yayla ve Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Sakarya, Bolu, Eskişehir 1 ve 2 No’lu Şube, İstanbul 7 ve 8 No’lu Üniversite şubelerinin yönetici ve temsilcileri katıldı.

Konuşmasında; “Yeniden Büyük Türkiye” sloganıyla gelecek vizyonu çizmeye çalışıldığını söyleyen Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, “Küreselleşen dünya hızlı bir değişim geçiriyor. Ülkemiz ise tarihi misyonunu kuşanmak, küresel bir aktör olmak için “Yeniden Büyük Türkiye” sloganıyla irade ortaya koymaya, gelecek vizyonu çizmeye çalışıyor” dedi.

Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim-Bir-Sen’in geleceğine karar vereceği 5. Olağan Genel Kurulu’na hazırlandığını vurgulayan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yalçın,  320 bin olan sayısını 2015 Mayıs mutabakatında 400 bin sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu Genel Başkan Adayı Ali Yalçın’ının toplantıda açıkladığı yönetim kurulu listesi:

Ramazan Çakırcı (Genel Başkan Yardımcısı)

Latif SELVİ (Konya Şube Başkanı)

Mitat SEVİN (Gaziantep Şube Başkanı)

Hasan YALÇINYAYLA (İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı)

Atilla OLÇUM (Mersin Şube Başkanı) 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ