logo

Eğitim – Öğretim Sezonu Törenle Kapandı, Yaz Tatili Başladı

Eğitim – Öğretim Sezonu Törenle Kapandı, Yaz Tatili Başladı

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kayışdağı Arifpaşa İlkokulu’nda gerçekleştirilen 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılı Kapanış Töreni ile yaz tatilini başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı Arifpaşa İlkokulu’nda gerçekleşen 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılı Kapanış Töreni ile Ataşehir’de eğitim gören 83 bin öğrenci yaz tatiline girdi.

Okul Müdürü Aslı Pekin’in ev sahipliğinde Kayışdağı Arifpaşa İlkokulu’nda gerçekleşen 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılı Kapanış Törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Eroğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Arifpaşa İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Gülcan İzci’nin sunumu ile gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

BAŞLANGIÇLAR GÜZELDİR, AYRILIŞLAR HÜZÜNLÜ

Başlangıçlarını güzelliği, ayrılışlarını hüznünü vurgulayarak konuşmasına başlayan Kayışdağı Arif Paşa İlkokul Müdürü Aslı Pekin, törenin açılışındaki konuşmasında, “Başlangıçlar güzeldir her zaman. Bitmişler ise ona inat zor. Tanışmalar heyecanı unutur, ayrılışlar hep hüzün dolu. Hüznümüzü azaltabilecek önümüzdeki eğitim öğretim yılında yine kavuşacak olmamız. Yorucu bir yılı geride bıraktık. Eğlendik, okuduk, yazdık. İşimizi iyi yapmış olmanın verdiği gurur ve huzurla yaz tatiline giriyoruz. Sevgili öğrenciler; yaz tatilinde bolca oyun oynamanızı, ailenizle vakit geçirmenizi ve kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Tüm eğitim ailesine iyi tatiller dileyerek saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

83 BİN ÖĞRENCİMİZLE TATİLE GİRİYORUZ

2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bırakarak yaz tatiline girildiğini vurgulayarak; “Ataşehir de yaklaşık 83 bin öğrencimizle çok şükür başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılını geçirerek bugün tatile giriyoruz. Öncelikle öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatilde yapacağınız şey kitap okumak ve gezmek. Bu ikisinin dışında bana düşen öğrencilerimize iyi tatiller dilemek. Bu eğitim sürecini başarıyla sürdüren, öğrencilerimizi hayata hazırlayan öğretmenlerimiz ve bu eğitim sürecini sağlıklı bir şekilde yürüten okul yöneticilerimize, proje ve çalışmalarımızda yanımızda olan bizleri destekleyen Sayın Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim Sezonu kapanış Töreni

Recep Kenan paylaştı: 8 Haziran 2018 Cuma

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER

Öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulunan Ataşehir ilçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, konuşmasını, “Ataşehir de çocuklarımızın, gençlerimizin, toplumumuzun eğitimine katkı sağlayan başta eğitimcilerimi ve yöneticilerimiz olmak üzere eğitime katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum.  Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” ifadeleri ile tamamladı.

Recep Kenan paylaştı: 8 Haziran 2018 Cuma

Protokol konuşmalarından sonra öğrencilerin şiir, Kafkas Dans gösterilerinin arasında olduğu Halk Oyunları gösterisi ve öğrenci korosunun seslendirdiği eserlerden sonra ilçe de yapılan spor müsabakaları ve yarışmalarında dereceye giren okul müdürlerine kupaları verildi.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra sınıflar giren Ataşehir ilçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun aralarında olduğu protokol üyeleri öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ