logo

EĞİTİME DESTEK KONSERİNDE TOKHADER’den SERTİFİKA

EĞİTİME DESTEK KONSERİNDE TOKHADER’den SERTİFİKA

Arzu_55Marmara Üniversitesi GSEB Müzik Öğretmenliği Çok Sesli Korosu’nun eğitime destek konseri sonrasında dönemlerini tamamlayan TOKHADER Kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

TOKHADER, M Ü. Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli Korosu iş birliği ile organize edilen,’Bir Harf, Bir İnsan’ konseri sonrasında dönemlerini tamamlayan TOKHADER Kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Çok Sesli Korosu iş birliği,”BİR HARF ,BİR İNSAN” sloganıyla Kadıköy Kozzy AVM’de bir konser düzenlendi.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Genel Başkanı Arzu Umutlu’nun; “Eğitime destek amaçlı ,’BİR HARF, BİR İNSAN’ konseri sonrasında Yenissahra’daki kursumuzda kurs dönemini tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarımızı verdik. Kursiyerlerimiz bu sertifikaları ile eğitimlerine devam ederek İlköğretim diplomalarını alabilecekler” dedi.

Kadıköy Kozzy AVM’deki eğitime destek konser sonrasında Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ile CHP Ataşehir ilçe yöneticilerinin katıldığı törenle TOKHADER’in Yenisahra’da ki sınıfında eğitim alan kursiyerlerden sınavda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ