logo

Ekrem İmamoğlu CHP’nin 39 İstanbul ilçe Başkanıyla Buluştu

Ekrem İmamoğlu CHP’nin 39 İstanbul ilçe Başkanıyla Buluştu

CHP’nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki CHP ilçe başkanlarıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul’daki CHP’li 13 belediye başkanıyla bir araya gelmişti.

Kulislerde dolaşan bilgilerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmaya en yakın isim olarak dillendiriliyor.. Geçen hafta İstanbul’daki CHP’li 13 belediye başkanıyla bir araya gelen İmamoğlu’ndan yeni bir hamle daha geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP’nin İstanbul’daki 39 ilçe başkanıyla toplantı yaptı. Son günlerde Ekrem İmamoğlu’nu yaptığı çalışmalar CHP’nin İstanbul Büyükşehir Beldiye Başkan adayı olasılığını daha da güçlendirdi.

CHP’nin 39 İstanbul ilçe başkanıyla yaptığı toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında, “Cuma günü mesaimiz İstanbul’un 39 ilçesinde görev yapan CHP İlçe Başkanlarıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya geldiğimiz kahvaltı ile başladı. İlçe Başkanlarımızla yaklaşan yerel seçim sürecini, ilçelerimizi ve elbette ki dünyanın en önemli, en özel kentlerinden biri olan İstanbul’u konuştuk. Toplantımız İlçe Başkanlarımıza Kültür Merkezimiz ve ilçemiz hakkında yaptığımız bilgilendirme gezimizle tamamlandı.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ