logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Halk Ekmek Ramazan Pidesi’ Satış Fiyatını Açıkladı

Ekrem İmamoğlu, ‘Halk Ekmek Ramazan Pidesi’ Satış Fiyatını Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaklaşan Ramazan ayı öncesi İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen Ramazan Pidesinin satış fiyatını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul ve diğer illerde ramazan pidesi satış fiyatları belirlenerek açıklanıyor. İstanbul Halk Ekmek (İHE) tarafından üretilen Ramazan Pidesinin satış fiyatı da belirlendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaklaşan Ramazan ayı öncesi İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen İHE Ramazan Pidesinin satış fiyatının 330 gramlık pideyi 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ramazan Pidesi”nin satış fiyatını duyurduğu açıklamasında, “330 gr Ramazan pidesini bu yıl 3 TL’den İstanbullulara sunacağız. Tüm ekonomik zorluklara rağmen Halk Ekmek İstanbullulara sağlıklı ve ucuz ekmek üretmeye devam edecek. @ibbhalkekmek” ifadesini kullandı.

İHE (İstanbul Halk Ekmek) tarafından Ramazan Pidesi satış fiyatı ile ilgili açıklamada, “Vatandaşlarımız Ramazan’da 330 gramlık pideyi 3 TL’den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İBB olarak ülkemizin yaşadığı ekonomik zorlukta İstanbullulara en sağlıklı ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz. #İstanbulunEmeği” ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ