logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Seferberlik İlan Etmek Zorundayız’

Ekrem İmamoğlu, ‘Seferberlik İlan Etmek Zorundayız’

Ataşehir’de düzenlenen programda Rizeliler ile birlikte iftar yapan İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimi sonrası için, “seferberlik ilan etmek zorundayız” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada, “24 Haziran sonrası İstanbul seferberliğini ilan edeceğiz. Eğitim, çevre, adalet, aklınıza gelebilecek her hususta seferberlik ilan etmek zorundayız” dedi.

Ataşehir’de düzenlenen iftar programında Rizeliler ile bir araya gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na iftarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, İbrahim Kaboğlu’nun da aralarında olduğu CHP Milletvekilleri, Ataşehir Belediye Bakanı Battal İlgezdi’nin aralarında olduğu belediye başkanlarının eşlik ettiği programa siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

SİYASETİN DİLİNİ, TAVRINI VE DAVRANIŞ BİÇİMİNİ DEĞİŞTİRMELİYİZ

Yaşadığı ilçe Beylikdüzü’nde siyasete başlayıp belediye başkanı seçildikten sonra, 31 Mart’ta İBB Başkanı seçildiğine işaret eden Ekrem İmamoğlu, “Türkiye’nin demokrasi sürecindeki en kutsal mücadelelerinden birini, ne yazık ki demokrasiye zarar veren insanların yüzünden en büyük mücadelelerden birine rehberlik yapma fırsatı elde ettim. Bu nedir biliyor musunuz? Tam da bu Cumhuriyet’in eseridir. Bu ülkenin kurucu unsuru Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına minnet borçluyuz. Demokrasiye atılan büyük ihanet hamlesine karşı bir araya gelmeli, siyasetin dilini, tavrını ve davranış biçimini hep birlikte değiştirmeliyiz.” Diye konuştu.

Ataşehir’de Rizelilerle buluştuğu  program sonunda İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na Rizespor forması ve atkısı hediye edildi.

TAM GÜN ANADOLU YAKASI’NDA

31 Mart’taki seçimde İBB Başkanı seçilen, 6 Mayıs’ta YSK kararı ile mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Bostancı’da başlayan seçim çalışmalarına Samandıra, Sancaktepe, Çekmeköy, Kartal ve Ataşehir ile sürdürdü.

KARTAL’DA ÖNÜ KESİLDİ, KUPA TÖRENİNE GİDEMEDİ

23 Haziran yenile seçimlerinde İstanbul İttifakı İBB Başkan adayı olan Başkanı Ekrem İmamoğlu, 26 Mayıs Pazar gün Kadıköy Bostancı’da başlayan Samandıra, Sancaktepe, Çekmeköy’de devam ettirdiği seçim programına Kartal’da devam etti. Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Kartal Erzincan Refahiye Orçul Dernekleri Futbol Turnuvası kupa törenine katılmak üzere Kartal’a gelen İmamoğlu’nun seçim otobüsünün önü, binlerce vatandaş tarafından kesildi.

Kartallılar tarafından önü kesilen İBB Başkan adayı olan Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada; “Harikasınız. Gökhan Başkanım, beni halı saha turnuvasına çağırdı. Kupa törenine gelmiştim ama siz benim önümü kestiniz. Anlaşılan Kartal’da sürpriz yapıp, tarihi bir rekor kıracaksınız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ