logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Vurun Abalıya’ Misali İBB’den Bahsediliyor

Ekrem İmamoğlu, ‘Vurun Abalıya’ Misali İBB’den Bahsediliyor

İmamoğlu, “İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam konuşulur oldu.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Yemek molası paylaşımı ile gündem olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik eleştirilere, “19 saat sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam konuşulur oldu.” Dedi.

İmamoğlu, paylaşımında “Üç beş aklıevvelin gündem değiştirme çabasına hiç alet olmadık biz, işimize baktık hep. Şehir içi yolları açtık, köy yollarımızı da açıyoruz.” Açıklamasına yer verdi.

MALUM MEDYADA VARSA YOKSA İBB’DEN BAHSEDİLİYOR

Yoğun kar yağışı alan İstanbul’da yürütülen karla mücadele kapsamında başlatılan tartışma ve kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, karayollarında ve İstanbul Havalimanında yaşananları hatırlatarak, “Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.” Dedi.  

19 SAATLİK MESAİDE, 1 SAATLİK YEMEK MOLAMIN GÜNDEM YAPILIYOR

Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor. 3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu. Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU SOSYAL MEDYA YANITLARI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ