logo

Engelli Vatandaşlarımıza Anlamlı Hediye

Engelli Vatandaşlarımıza Anlamlı Hediye

IMG_7119Ataşehir Belediyesi’nin aracılığı ile Bostancı Doğa Koleji Öğrencileri düzenledikleri kampanyalarla iki engelli vatandaşı akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

Ataşehir Belediyesi’nin aracı olduğu sosyal duyarlılık projesi kapsamında Bostancı Doğa Koleji Öğrencileri tarafından iki engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Ataşehir İçerenköy’de bulunan Bostancı Doğa Koleji’nin ilköğretim öğrencileri ve velileri tarafından düzenlenen dönem sonu etkinliğinde; tiyatro, müzik ve koro toplulukları performans sergiledi. Ardından öğrencilerin sosyal sorumluluk projesine destek amaçlı çeşitli kermesler düzenleyerek bu kermeslerden elde ettikleri parayla aldıkları iki adet akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, Ataşehir Belediyesi aracılığıyla teslim edildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen ve Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür’ün de katıldığı etkinlik öğrencilerin farklı performans gösterileriyle sonlandırıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ