logo

Engellilerden Ataşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Engellilerden Ataşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Atasehir_engelli ziyaretiYaren Gülen Gözler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi engelliler ve öğretmenlerinden oluşan bur gurup Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Abdullah Ece ile Anadolu Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman’ın da eşlik ettiği organizasyonda Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Namık Sürmen ve Kültür Müdürü Volkan Aslan’ı ziyaret etti.

Başkan Battal İlgezdi’nin de ziyareti planlandığı ancak rahatsızlığı nedeni ile kendisinin başkan adına da Gülen Gözler engelli öğrenciler ve öğretmenlerini kabul eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, konukları ile bir süre sohbet etti.

3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olduğuna ve haftanın da Dünya Engelliler Haftası olduğuna dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, belediye olarak engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için yöntemler geliştirip projeler uygulanmasının önemini bildiklerini, engellilere yönelik “Mavi Kapak” kampanyasının Ataşehir Belediyesi’nin projesi olduğunu ve tüm Türkiye’ye mal olduğunu söyledi.

Herkesin birer engelli adayı olduğunun altını çizen Hüseyin Hışman, “Engelli kardeşlerimiz bu toplumun ana unsurları, temel dinamikleri. Gelecekte hep birlikte olacağız. Özellikle Ataşehir’de yaşayan engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak için her türlü önlemi alacağız. Bunun için her türlü çabayı göstereceğiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Belediye Başkanı’nı ziyarete geldiklerini ifade eden Yaren Gülen Gözler Özel Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü, zihinsel engelliler, işitme engellileri, bedensel engelliler, otizm ve öğrenme güçlüğü alanında hizmet verdiklerini söyledi.

Engelliler ile ilgili yakında özel bir program yapacaklarını ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, zamanı gelince paylaşacaklarını söyleyip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Yaren Gülen Gözler Özel Eğitim Merkezi’nin 420 öğrencisinin 350 tanesinin Ataşehirli olduğunun altını çizen Anadolu Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, 30 Aralık Pazartesi günü engellilere yönelik yılbaşı eğlencesi düzenlediklerini, Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Amiri de dahil bir çok kişiyi davet edeceklerini, Mustafa Sarıgül’ün de gelme olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ