logo

Engellilere ‘Manevi Eğitim’ programı

Engellilere ‘Manevi Eğitim’ programı

DSC_0026İBB Başkanlığı Engelli Birimleri desteğiyle, Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler Müftülüğü’nün ortak projesi olan “Engelli ve ailelerine “Manevi Eğitim” programı düzenlendi.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Engelli Birimleri’nin desteği ile Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler Müftülüğünün ortak projesi olan “Engelli ve ailelerine ’Manevi Eğitim’ programı” Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Proje kapsamında engelli ve ailelerine yönelik olan program Bahçelievler Müftülüğü’nden Hafız Nebi Yaşar hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Program, Bahçelievler Müftülüğü’nde görevli hocaların ilahileri eşliğinden devam etti. Manevi Eğitim programında engellilerin yaşadıkları sorunlara üretilen çözümlerden bahsedildi.

Manevi Eğitim programında Bahçelievler Müftü Vekili Sabri Özgökçe, Hz. Muhammed (SAV)’in hayatından bir kesit anlatarak sabır duygusunun yüceliğinden bahsetti. Özgökçe, engelli ailelerine manevi duygularının yüksekliğinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından düzenlenen kokteyl sonrasında program sona erdi.

Kazım Beyaz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Can Kurtkaya ve Bilal Toktaşbu programın maneviyatı geliştirmesi açısından insanlara verilmesi gerektiğini belirterek, bundan sonraki projelere engellilerinde bu eğitim programına çeşitli sosyal etkinliklerle katılmasının aha etkili olacağını belirttiler.

Haber-Fotoğraf: Burcu KASARCI

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ