logo

ENİS BERBEROĞLU İÇİN MALTEPE CEZAEVİ’NDE NÖBETTE

ENİS BERBEROĞLU İÇİN MALTEPE CEZAEVİ’NDE NÖBETTE

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklu olduğu Maltepe Cezaevi’nin önünde başlanan ‘Adalet Nöbeti’ni tutan CHP Ataşehir İlçe örgütü kurulan iftar sofrasında lokmalarını paylaştılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’daki 39 ilçenin CHP örgütü, gençlik kolları ve kadın kolları her gün 10.00-22.00 saatleri arasında cezaevi önünde CHP Milletvekili Enis Berberoğlu serbest kalasıya yada başka bir cezaevine nakledilene kadar nöbet tutma kararı aldı. Alınan bu karar kapsamında sırası gelen CHP Ataşehir İlçe örgütü Maltepe Cezaevi’nin önünde “Adalet ve Demokrasi Nöbeti” tuttu.

Maltepe Örgütü’nden Cuma günü saat 10:00’dan nöbeti devralan CHP Ataşehir İlçe Örgütü Cumartesi gününe kadar Maltepe Cezaevi’nin önünde “Adalet ve Demokrasi Nöbeti” tuttu.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Gürsel Sarımaden ve Necati Bozkurt’un aralarında olduğu belediye birim müdürleri, CHP Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer aralarında olduğu gün boyu nöbet tutanlar akşam kurulan iftar sofrasında birlikte yerlerini alarak lokmalarını paylaştılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ