logo

ENSAR VAKFI ATAŞEHİR’DEN VETERAN FUTBOL TURNUVASI

ENSAR VAKFI ATAŞEHİR’DEN VETERAN FUTBOL TURNUVASI

atasehir-ensar-vakfiÜlke insanının ilmi, fikri ve ahlaki gelişmesine katkı, öğrencilere yurt ve barınma faaliyetleri yürüten Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi U-35 salon futbolu turnuvası başlatıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir U-35 Veteran Salon Futbol Turnuvası Başlıyor

İnsanlarımızın manevi dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, gelişmesine katkı vererek, öğrencilere yurt ve barınma faaliyetleri de yürüten Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi U-35 salon futbolu turnuvası başlatıyor.

Ülkemiz insanının manevi dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1979 yılında kurulmuş olan ve kurulduğu günden bu güne dek bu amaca ulaşabilmek için çeşitli alanlarda faaliyet göstermiş, özellikle de toplumun, gençlerin değerler eğitimine önem veren, katkıları olan, bu konuda eğitimcilere de kaynak olacak çok değerli yayınları ile katkıda bulunan, çeşitli il ve ilçelerde öğrencilere yurt ve barınma faaliyetleri de yürüten Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi U-35 salon futbolu turnuvası başlatıyor.

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi, Ataşehir İlçe Kaymakamlığı, Ataşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Ataşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Gücü Spor Kulübünün ortaklaşa düzenledikleri turnuvamız 29.02.2016 Pazartesi start alıyor.

Turnuvaya 20 tane takım katılacak ve maçlar gruplar halinde lig usulü yapılacak.

Program açılışı şöhretler karmasının gösteri maçı ile start alacak.

Tarih: 29 Şubat 2016 / Pazartesi

Saat : 19.00

Yer   : Ataşehir Hasan Leyli İ.Ö.Okulu Spor Salonu

Ataşehir – İstanbul

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ