logo

Erbakan Ödülleri 24 Nisan’da Sahiplerini Buluyor

Erbakan Ödülleri 24 Nisan’da Sahiplerini Buluyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri 24 Nisan günü MKM’de gerçekleştirilecek olan törenle bu sene de sahiplerini buluyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri bu sene de sahiplerini buluyor. 24 Nisan günü MKM’de gerçekleştirilecek olan törene akademi, sanat, siyaset, iş, spor ve medya camiasından bir çok önemli ismin katılması bekleniyor.

Bilindiği gibi bu yıl ikincisi düzenlenen Erbakan Ödülleri Bilim, Düşünce, Medya, Sanat, Spor ve Onur Özel Ödülü kategorilerinde veriliyor.

Geçtiğimiz yılın ödül alan isimleri şöyle: Bilim Ödülü Yüksek Mühendis Özdemir Bayraktar, Düşünce Ödülü Suriyeli mütefekkir Cevdet Said, Medya Ödülü CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen, Sanat Ödülü neyzen Doç. Dr. Süleyman Ergüner, Spor Ödülü Kayak sporcusu Ayşe Kader Yavuz ve Onur Özel Ödülü ise Süleyman Arif Emre.

Çelebi: Erbakan Hocamızın Ufkunu Bugünlere Taşımak İstiyoruz.

Erbakan Ödülleri’ne dair açıklamalarda bulunan tertip heyeti başkanı Abdülkadir Çelebi, Milli Görüş’ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına böyle bir ödül töreni düzenleniyor olmasının önemine vurgu yaparak, “Hocamız, siyasi tarihimize damgasını vurmuş büyük bir siyaset adamıydı. Bununla birlikte o aynı zamanda ilim, fikir, dava ve devlet adamıydı da. Tabii Erbakan Hocamızı bunlarla da sınırlayamayız. O tüm alanlarda ufuk açan bir liderdi. Bizler de onun bu ufkunu bugünlere taşımak adına Erbakan ödüllerini düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

Çelebi ayrıca titiz bir çalışma yürüttüklerini ve ödüllerin Erbakan’ın adına yaraşır olması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ