logo

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’ndan Seçim Kapanışı Ataşehir ve Kadıköy’de

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’ndan Seçim Kapanışı Ataşehir ve Kadıköy’de

k _ kilicdaroglu_erdogan_ secim_1Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu seçim programlarını Ataşehir ve Kadıköy mitingleri ile tamamlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Siyasi partilerin 30 Mart 2014 Yerel Seçim propaganda çalışmalarının miting programları İstanbul Anadolu Yakası’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu’nun; Kadıköy’de Kadıköy İskele Meydanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ataşehir Kayışdağı’nda Kiptaş Konutları önünde yapacakları mitingler ile tamamlanıyor.

Günün ilk mitinginde, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’nun da katılacağı mitingle; Saat 13:30’da  Kayışdağı Caddesi’nde Kiptaş Konutları önünde Ataşehirliler ve İstanbullular ile buluşuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin son gününde saat 11.00’de Bilecik’te düzenlenen miting sonrasında Saat 15:00’da Kadıköy İskele Meydanı’nda yatacağı miting ile İstanbullular ve Kadıköylüler ile buluşuyor.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ