logo

02 Ağustos 2015

Eren Erdem’den MHP’ye Sert Eleştiri

Eren Erdem’den MHP’ye Sert Eleştiri

eren-erdemCHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, TBMM’deki oylamada ret oyu veren AKP’li ve MHP’li vekillere seslendi. Eren Erdem’den komisyonu red eden MHP’ye sert sözler.

CHP’nin son dönemde yaşanan terör olaylarına ilişkin TBMM komisyonu kurulması teklifinin AKP ve MHP oylarıyla reddedilmesi üzerine yankılar sürüyor.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Halk TV’de katıldığı canlı yayında sert açıklamalar yaptı. “MHP bundan böyle sakın ağzına şehitleri almasın” diyen Erdem açıklamalarına şöyle devam etti:

“MHP bundan böyle sakın ağzına şehitleri almasın. TBMM yan gelip yatma yeri değildir. Biz CHP grubu olarak, böylesi bir kaos ortamı tasarlanırken TBMM’yi tatil etmeyi doğru bulmadık. Son dönemdeki tüm terör olaylarına mercek tutacak bir komisyon kuralım dedik ve çağrı yaptık. Ülke tehlike altında. Nerede ne bombası patlayacak bilmiyoruz. Böyle bir dönemde TBMM’nin görevi çalışmaktır. Böyle bir şey düşünülebilir mi? Akşama kadar şehitlerden bahsedeceksin, sonra kalkıp ‘AKP reddetti’ diye böyle önemli bir komisyonun kurulmasını engelleyeceksin. MHP’liler, milletin ceplerine doldurduğu paralarla gidip tatil yapsın! Biz onlara rağmen çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Gerçek Gündem

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ