logo

Ertuğrul Gülsever Yeniden İBB Meclis Grup Başkanvekili

Ertuğrul Gülsever Yeniden İBB Meclis Grup Başkanvekili

CHP’nin İBB Meclis Grup Başkanvekilliği için CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen seçimde İBB Meclisi üyeleri Ertuğrul Gülsever’i yeniden grup başkanvekili seçti.

CHP’nin İBB Grup Başkanvekilliğine Ertuğrul Gülsever yeniden seçildi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Başkanvekilliği için meclis üyeleri bugün sandık başına geçti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen seçim sonucunda Ertuğrul Gülsever yeniden grup başkanvekili seçildi. 111 kişinin oy kullandığı ve 2 adayın yarıştığı seçimde Ferhat Epözdemir 26 oy, Ertuğrul Gülsever 85 oy aldı. İBB CHP grup yönetimine seçilen meclis üyeleri ise şöyle: Handan Kantar, Özgür Aydın, Tarık Balyalı, Esra Kaya Erdoğan, Mesut Kösedağı, Özgür Durmuş ve Alper Kuş.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu seçimle ilgili yaptığı açıklamada “Birbirinden kıymetli 2 yol arkadaşımızın yarıştığı demokratik bir seçim gerçekleştirdik. İstanbul’u saraydan alıp halka vermek için yürüttüğümüz bu mücadelede partimize ve halkımıza hizmet için birbirleriyle yarışan arkadaşlarımızın olması çok güzel. Saraydan gelen bir telefonla ilçe başkanlarının, belediye başkanlarının değiştiği bu siyasi iklimi bizler değiştireceğiz.  CHP olarak demokrasiyi parti içinde hayata geçirdiğimiz gibi Türkiye’yi de ileri demokrasiyle buluşturacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ