logo

Erzurumlu Metehan’ın Videosuna Enstrümanla Eşlik Ettiler

Erzurumlu Metehan’ın Videosuna Enstrümanla Eşlik Ettiler

23 Nisan için”Tüm Dünya Çocuklarına” ismi ile bir video hazırlayan sosyal medyada paylaşılan ve yoğun ilgi gören Erzurumlu Metehan’ın sesi üzerine enstrümanlarla eşlik ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Nisan için”Tüm Dünya Çocuklarına” ismi ile bir video hazırlayan sosyal medyada paylaşılan ve yoğun ilgi gören Erzurumlu Metehan’ın sesi üzerine enstrümanlarla birlikte, aranjesi ve düzenlemesi Kerem Can Aslan tarından yapılan bir kayıt hazırladılar.

Erzurumlu Metehan’ın seslendirdiği yoğun ilgi gören, çok sayıda tıklama alan parçanın aranjesi ve düzenlemesi Kerem Can Aslan tarından yapıldı. Görsel ve video çekimleri Fotoğraf sanatcısı Ozan Varol tarından yapıldı.

Erzurumlu Metehan’ın sesi üzerine enstrümanlarla; nefesi ile Duduk ve Mey Sanatcısı  Gürkan Akyol, Perdesiz Bası ile Durmuş Kızak, Perküsyon Sanatçısı Alşan Ozan Aslan, Bendir ve yine Udu Drum İle Kerem Can Aslan eşlik ettiler.

Parçanın mesajı ise 23 Nisan’ı bütün dünya çocuklarının barış içinde yaşaması savaş mağduru çocuklar, istismara uğramış çocuklar, küçük yaşta evlendirilen çocuk gelinler ve çocuk haklarına dikkat çekmek için yayınlanmış ve beğenilere sunulmuştur.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ