logo

Eski Kiracısınca Vurulan Menderes Yılmaz Defnedildi.

Eski Kiracısınca Vurulan Menderes Yılmaz Defnedildi.

Eski kiracısı tarafından Kadıköy’de sokak ortasında sırtından, tabancayla kurşunlanarak öldürülen, dükkan sahibi Menderes Yılmaz bugün defnedildi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Silahlı saldırı sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılırken hayatını kaybeden dükkan sahibi Menderes Yılmaz‘ın Adli Tıp’tan alınan cenazesi Kadıköy Eğitim Mahallesi Bayraktarlı Cami’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa veridi.

Kadıköy’de, birikmiş kira borçları nedeniyle icraya verdiği eski kiracısı tarafından sokak ortasında sırtından, tabancayla kurşunlanarak vurulan dükkan sahibinin cenazesi bugün defnedildi.

Dün akşam saatlerinde eski dükkanına giden Naci Ç., burada Menderes Yılmaz ile avukatıyla icra konusunda konuşmuş. Avukatla Naci Ç. konuşurken Menderes Yılmaz dışarı çıkmış, daha sonra sinirli bir şekilde dışarı çıkan Naci Ç., kapı önündeki Menderes Yılmaz’la tartışmaya başladığı eski kiracısı cadde üzerinde tartışırken tabanca ile vurulmuştu.

Olay yerine ilk gelen polis ekibi tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen dükkan sahibi Menderes Yılmaz (38) yolda hayatını kaybetmişti.

İcralık olduğu dükkan sahibi Menderes Yılmaz’ın arkasından 6 el ateş eden Naci Ç., daha sonra yaya olarak olay yerinden kaçmıştı. Eski kiracısının kurşunlarına hedef olarak sırtından ağır şekilde yaralanan Menderes Yılmaz, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmak istenmiş, yolda hayatını kaybetmişti. Polis olayla ilgili araştırmalarına devam ederken, Naci Ç.’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ