logo

Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, ‘Bir kariyer, Bir insan’ ile Ataşehir’de

Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, ‘Bir kariyer, Bir insan’ ile Ataşehir’de

Bir kariyer, Bir insan” projesi kapsamında davet edilen Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, Rabia Leman İmam Hatip ve Yenisahra İmam Hatip ortaokulları öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Rabia Leman İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Kahraman, Yenisahra İmam Hatip Orta Okulu  Müdürü Yasemin Terzi ve Müdür Yardımcısı Tahsin Zaman tarafından oluşan proje ekibi tarafındanBir kariyer, Bir insan projesi” kapsamında okullarına davet edilen Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Bir kariyer, Bir insan projesi kapsamında Rabia Leman İmam Hatip ve Yenisahra İmam Hatip ortaokulları öğrencileri ile söyleşi yapan Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, söyleşide futbola başlayışı, futbol yaşamı sırasında başından geçen ilginç olayları anlattı.  

Önce tanıtım filmini izleyen öğrencilere tutbol kariyerinden de bahseden Eski Milli futbolcu Hasan Kabze, soru- cevap şeklinde gelişen söyleşide öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Söyleşiden sonra öğrencilerden gelen istekle forma imzalayan Hasan Kabze, fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Okul idarecileri tarafından Hasan Kabze’ye günün anısına Plaket takdim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ