logo

Etnik ve Mezhepsel Çatışma Zemini Oluşturmaya Müsaade Edilmeyecek

Etnik ve Mezhepsel Çatışma Zemini Oluşturmaya Müsaade Edilmeyecek

Alevi vatandaşa yönelik ayrıştırıcı ifade, etnik ve mezhepsel çatışma zemini oluşturmaya yönelik çalışmalar tespit edildi, 6 olayda 11 şüpheli ile ilgili işlem yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2017 yılından bu güne Alevi vatandaşa yönelik ayrıştırıcı ifade, etnik ve mezhepsel çatışma zemini oluşturmaya yönelik çalışmaların tespit edildiğini, 6 olayda 11 şüpheli ile ilgili işlem yapılarak adli makamlara intikal ettirildiğini kaydetti.

6 OLAYDA 11 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Vatandaşlara yönelik tehdit içerikli yazılarla ve işaretlerle ilgili ihbarla kolluk kuvvetlerince anında müdahale edildiğini kaydeden İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, 2017 yılından bu güne kadar faili yada failleri tespit edilen 6 olayda 11 şüpheli hakkında işlem yapılmış, bu kişilerin adli makamlara intikalleri sağlanmıştır” dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUNLAR

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, “Tüm vatandaşlarımız müsterih olsunlar: Bin yıldır kardeşlik içinde yaşadığımız Anadolu topraklarında etnik kökeni, mezhebi ve sosyal ve siyasal kimliği üzerinden kardeşliğimizi ve huzurumuzu tehdit etmeye yönelik girişimlere, bundan önce müsaade edilmediği gibi bundan sonra da müsaade edilmeyecek.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ