logo

EVLERİ YANAN AİLEYE ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAHİP ÇIKIYOR

EVLERİ YANAN AİLEYE ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAHİP ÇIKIYOR

Ataşehir İnönü Mahallesi’ndeki evinde çıkan yangında mahsur kalan itfaiye tarafından kurtarılan 7 yaşındaki Emirin de olduğu Soysuzlar Ailesi’ne Ataşehir Belediyesi sahip çıkıyor.

EVLERİ YANAN AİLEYE ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAHİP ÇIKACAK

Ataşehir İnönü Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında Soysuzlar Ailesi’nin hayatı perişan olmuş, yangın sırasında evde mahsur kalan 7 yaşındaki Emir,  itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

Evleri ve eşyaları tamamen yanan aileye Ataşehir Belediyesi sahip çıktı. Emir, Gürkan, Nilgün ve Ayaz isimli dört çocukları bulunan Nafiye ve Gökhan Soysuzlar’ın evleri yangından sonra kullanılmaz hale geldi.

Şu an bir hastane bahçesinde barınmaya çalışan ailenin kısa süreli barınma ihtiyacı, Ataşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı tarafından karşılanacak.

Ailenin yangında oturulamaz hale gelen evleri ise Ataşehir Belediyesi ekipleri tarafından en hızlı şekilde içi, dışı ve etrafı tamamen temizlenerek, çatısı yenilenip, boyası da yapılarak yeni eşyalarla birlikte aileye teslim edilecek.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün mağdur aileyi ziyaret ederek tüm ihtiyaçların tespitini yaptı.

Belediye, mağdur ailenin barınmadan, sağlığa, eğitimden, gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Ailenin okula başlama yaşına gelmesine rağmen okula gitmeyen çocuklarının da eğitim hayatlarına başlaması sağlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ