logo

25 Mayıs 2022

‘Extra Gastronomy Food Market’ İle Lezzetli Bir Hafta Sonuna Davet

‘Extra Gastronomy Food Market’ İle Lezzetli Bir Hafta Sonuna Davet

Extra Gastronomy, bu yıl 4 – 5 Haziran’da gerçekleştirilecek “Extra Gastronomy Food Market by Brothers”, lezzet odaklı bir hafta sonuna davet ediyor.

Brothers, “Extra Gastronomy Food Market” İle Lezzetli Bir Hafta Sonuna Davet Ediyor!

Kutlamaya değer keyifli anları öne çıkaran Brothers, bu kez de 4 – 5 Haziran’da gerçekleştirilecek “Extra Gastronomy Food Market” ile hayat lezzete karışınca güzel diyor…

2018’den beri farklı gastronomi deneyimlerini sahiplenen Extra Gastronomy, bu yıl ilhamını kendine özgü ruhuyla keyifli deneyimler yaşatan lezzet marketlerinden alıyor. 4 – 5 Haziran hafta sonunda gerçekleştirilecek “Extra Gastronomy Food Market by Brothers”, yazın ilk günlerinde, özlemini duyduğunuz ağaçlar altında geçecek, lezzet odaklı bir hafta sonuna sizleri davet ediyor.

Şehrin kalbinde bir lezzet deneyimi için gastronomi dünyasının İstanbul’daki en iyi noktalarından bu hafta sonuna özel menüler ve eşlikçi lezzetler Swissotel Bosphorus Chalet Garden’da buluşacak. Prestijli markaların,Foxy, Dirty Hands, Coffee Sapiens, Avlu, Casa Lavanda, Zhu, Antre Gourmet, Butterfly Chocolate, Minoa, Swissotel Chalet gibi farklı lezzetlerin en iyi temsilcilerinin yanında Nilay Örnek ve Sinan Hamamsarılar’ın moderatörlüğünde, Ayhan Sicimoğlu gibi konukların katılacağı gastronomi sohbetleri, Peynir Eşleşme Atölyesi, Çikolata Eşleşme Atölyesi, Miksoloji Atölyesi, çeşitli tadımlarve ağaçların altında keyifli konserlerle “Extra Gastronomy Food Market by Brothers” hafta sonuna damga vuracak.

4 ve 5 Haziran’da  11:00 – 00:00 arasında lezzete ve müziğe karışmaya davet eden Extra Gastronomy Food Market’te; 4 Haziran tarihinde saat14:00’teElif Çağlar, 17:30’daPalmiyeler, 21:00’de iseİlhan Erşahin’in Istanbul Sessionsperformansları gerçekleştirilecek. Extra Gastronomy Food Market’in ikinci gününde ise 14:00’teUninvited Jazz Band, 17:30’daDeniz Sipahi ve 21:00’deEvrencan Gündüz ve Uzaylılar sahne alacak.

Brothers desteğiyle gerçekleştirilen Extra Gastronomy Food Market için biletler Mobilet ve Biletix’ten temin edilebiliyor. Ayrıntılı bilgiye ise Brothers1801 sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ