logo

Eyüpsultan Belediyesi’nden 23 Nisan’a Özel Çocuk Dergisi

Eyüpsultan Belediyesi’nden 23 Nisan’a Özel Çocuk Dergisi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, geleceğimizin teminatı çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir hediye hazırlattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklara eğlenerek öğrenme imkanı sağlayan Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Dergisi yayınlandı.

Dergide çocuklar için okumaya doyamayacakları birbirinden faydalı bilgiler, eğlenceli karikatürler, hikayeler, fıkralar, bulmacalar yer alıyor.

DENİZ AMCALARINDAN ÇOCUKLARA MESAJ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından hazırlatılan dergide ayrıca Deniz amcalarından çocuklara mesaj da yer alıyor. Deniz amcaları: “Gözlerimizin nuru, gönüllerimizin ferahı, geleceğe uzanan aydınlık sokağımız” diye seslendiği miniklere nasihatler veriyor.

ÜCRETSİZ OLARAK ALABİLİRSİNİZ

Dileyen çocuklar dergiyi ücretsiz olarak Eyüpsultan Belediyesi Hizmet Binası’ndan, Akşemsettin Bilgi Evi’nden, Göktürk Kültür Merkezi’nden, Kemerburgaz Bilgi Evi’nden, Yeşilpınar Bilgi Evi’nden, Karadolap Bilgi Evi’nden, Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy Sosyal Destek Müdürlüğü’nden, Alibeyköy Bilgi Evi’nden, Silahtarağa Bilgi Evi’nden, Düğmeciler Bilgi Evi’nden, Rami Bilgi Evi’nden, Eyüpsultan Merkez Bilgi Evi’nden ve Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hizmet Binası’ndan alabilirler.

Dileyen çocuklar alttaki linkten online olarak da ulaşabilirler.

https://www.eyupsultan.bel.tr/userfiles/files/23_nisan_cocuk.pdf

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ