logo

Fatih Terim Koronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı

Fatih Terim Koronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü, Türk futbolunun 66 yaşındaki imparator lakaplı teknik adamı Fatih Terim, sosyal medyadan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeniyle ertelenmesi tartışılan, bir süre seyircisiz oynatılan liglerden olumsuz haberler geliyor. Türk futbolunda önemli yeri olan isimlerin koronavirüs testinin pozitif çıktığı, bazı i,simlerin kornoavirüs hastası olduğu öğrenildi.

FATİH TERİM’İN KORONAVİRÜS TEST SONUCU POZİTİF

Türk futbolunun en önemli isimlerinden Galatasaray Teknik Direktörü, Türk futbolunun 66 yaşındaki imparator lakaplı teknik adam Fatih Terim, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: “Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere…”

ŞAŞ VE DAVALA’NIN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Fatih Altaylı TV programında  Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in ardından Hasan Şaş, Ümit Davala ve ismi açıklanmayan bir oyuncunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

ŞAŞ VE DAVALA’NIN TEST SONUÇLARI NEGATİF

Daha sonra yapılan açıklamada, Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyuruldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ