logo

FENERBAHÇE ATAŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

FENERBAHÇE ATAŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Semih Selimoğlu başkanlığında yapılanmasını tamamlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Temsilciliği halka ulaşmanın ilk basamağı olarak gördüğü mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuruluşunu tamamlayarak mazbatasını alan Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Temsilciliği, Semih Selimoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ataşehir’de bir restoranda mahalle muhtarlarını davet edilerek görüş ve önerilerinin alındığı toplantı düzenleyerek Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yeni yapılanması hakkında basın mensuplarına bilgi verildi.

“HEDEF 1 MİLYON ÜYE”

“Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla çalışma başlattıkları kaydedebilen toplantıda 10 bin TL verilerek kongre üyeliği yanında 2 bin lira verilerek sosyal tesisler ve çeşitli kulüp faaliyetlerinden yararlanılabilecek ikinci bir üyeliğin uygulanmaya başlandığı ifade edilerek bu kapsamda Ataşehir’de kuruluş aşamasında bile önemli sayıda üye katılımının sağlandığı ifade edildi. Ayrıca, çeşitli banka ve  finans kuruluşları tarafından üyelik aidatı olan 2 bin liranın taksitlendirildiğinin de altı çizildi.

FENERBAHÇE, ÜLKESİNE HİZMET EDEN BİR KURUMDUR

Ataşehir’de belediye meclis başkanlığı olarak siyasi çalışmaları olduğunu, İstanbul Ticaret Odası’nda yönetici olarak görev aldığını hatırlatan ve Ataşehir’deki hizmetine Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında devam edeceğinin altını çizen Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Semih Selimoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sadece futbol takımı olarak algılanmasının yanlışlığına dikkat çekerek; “Fenerbahçe, kuruluş amacıyla Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana ülkesini seven; ülkesini yalnızca spor ile değil aynı zamanda sosyal projeler olmak üzere her konuda ülkesine hizmet eden bir kurumdur. Bizi yalnızca bir spor kulübü, hatta bir futbol takımı olarak algılamak çok yanlış. Biz spor kulübünden öte sosyal projelerde yer alan bir yapıda olmak istiyoruz ” şeklinde konuştu.

SEÇİLMİŞLERDEN HALK EN YAKINI MUHTARLARDAN BAŞLAMAK İSTEDİK

Bu amaçla halkı temsil eden seçilmişlerden halk en yakın olarak gördükleri muhtarlarla bir araya gelip görüş ve önerilerini alarak çalışmalarına başlamak istediklerini kaydeden Semih Selimoğlu, birlik ve berberlik içerisinde yürütülecek çalışmaların Ataşehir ve ülkemizin yararına olacağının altını çizdi. Halkın temsilcileri olduğunun altını çizdiği muhtarların teker teker görüşlerini ve önerilerini alan Selimoğlu, bu görüş ve önerilerden yapacakları sosyal sorumluluk projeleri ve çalışmalarını planlamakta yararlanacaklarını kaydetti.

3 TEMMUZ’DA FENERBAHÇE’YE YAPILAN 15 TEMMUZ’DAN SONRA ANLAŞILDI

3 Temmuz’da yapılanların, Fenerbahçe’ye karşı bir darbe olduğu iddialarının, o dönemde verile mücadelenin 15 Temmuz’da FETÖ tarafından ülkemizde yaşatılanlardan sonra daha iyi anlaşıldığının altını çizen Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Yakası Başkanı Av. İlyas Bulcay, ilk toplantının muhtarlarla yapılmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Muhtarlarla ilişkilerimiz, Fenerbahçe olarak iyi bir düzeyde olacak. Özellikle çocuk ve gençler arasında sporun yaygınlaştırılması noktasında mücadele edeceğiz. Bu çerçevede sosyal anlamda yapılacak çok şey var. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağız” dedi.

HEDEF; “DOSTLUK VE BARIŞIN VAR OLDUĞU SPOR ORTAMI”

Fenerbahçe olarak spordaki şiddet ortamının kaldırılması, rekabetin başka alanlarda sürdürülmesi için ellerinde gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Av. İlyas Bulcay,  15 yıldır sürdürdüğü Fenerbahçe Derneği (FEDER) başkanlığı ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Yakası Bölge Başkanı olarak, Avrupa Yakası bölge başkanlığı ile iş birliği içinde dostluk ve barışın var olduğu spor ortamı yaratacaklarına inandıklarını vurguladı.

CHAPECOENSE’NİN YAŞADIĞI 4 NİSAN’DA FENERBAHÇE’NİN DE BAŞINA GELECEKTİ

Ataşehir’de Fenerbahçe adına güzel şeyler yapılacağına inandığının altını çizen Av. İlyas Bulcay,  Brezilya takımı Chapecoense’lı futbolcuların hayatını kaybettiği uçak kazasına dikkat çekerek; “Geçtiğimiz hafta bir uçak kazasında bir futbol takımı tamamen vefat etti. Bunun acısını bütün dünya yaşıyor. Aynı hadise 4 Nisan’da Fenerbahçe’nin de başına gelecekti. O zaman o olaydan ders alamamış arkadaşlar bugün bu hadiseden ders almış gibi gözüküyorlar. Umarım bu, herkese bir ders olur. Hayat aslında yaşanacak kadar güzel ve onu güzelleştirmek bizim elimizde.  Seçilmiş olan yönetim kurulumuza elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu destek ile Ataşehir’de Fenerbahçe adına ama esas olarak Türk milleti adına, memleket adına güzel şeyler yapacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul’un ilçelerinde şubeleşme çalışması sürecine giren Fenerbahçe’nin Ataşehir’i çok önemsediğini, yapılan yatırımlarla da bunun anlaşılacağını ifade eden Fenerbahçe Spor Kulübü Avrupa Yakası Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Uğur, siyasi görüşlerinin öneli olmadığını, önemli olanın Fenerbahçe olduğunu kaydetti.

SANAT, SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN ÖNEMLİ İSİMLER ÜYE

Kuruluş çalışmalarını tamamlayarak mazbatasını aldıklarını belirten Semih Selimoğlu başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Temsilciliği Yönetim Kurulunda sanat, siyaset ve iş dünyası temsilcilerinden üyesi bulunuyor.

Semih Selimoğlu başkanlığında, Şahin Gönülcü’nün Genel Sekreterliğinde Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Temsilciliği Yönetim Kurulunda Veysel Diker, Bülent Şakrak, Yavuz Seçkin ve Burak Sergen’in arasında olduğu ünlü sanatçıların yanı sıra; Mustafa Kütfakı (Sayman), Mehmet Hulki Oktay(Bşk.Yrd.), Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir(Bşk.Yrd.), Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü Orhan Çerkez(Bşk.Yrd.),  Kemal Sinmez(Bşk.Yrd.), Kerem Bozyayla(Bşk.Yrd.), Selman Altınkaymak(Sosyal Medya Ve Basın Sorumlusu), üyeler; Ahmet Nejat Ulugöl, Tolga Günaydın, Servet Tuna Aydın, Kadri Kabakçı ve Hünkar Akkuş yer alıyor.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN GENÇLERİN SPORA YÖNLENDİRİLSİN

Mahalledeki madde bağımlığı ve satıcıları sorununa dikkat çeken, bağımlılıkla gençler arasında sporu yaygınlaştırarak mücadele edilebileceğinin altını çizen Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı Fazlı Sarısoy, Fenerbahçe Spor Kulübü Ataşehir Temsilciliğinden gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda desteğini istedi.

DAR GELİRLİ ÇOCUKLAR SPOR OKULLARINDAN YARARLANSIN, MAÇLARI İZLESİN

Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzun, planlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki çalışmalara mahallelerdeki dar gelirli çocukların spor okullarından yararlanmasının sağlanması ve spor karşılaşmalarına götürülmesi ile başlanabileceği önerisinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ