logo

FİKİRTEPE’DE YENİ PROJE ‘VELVET TOWERS’ GELİYOR!

FİKİRTEPE’DE YENİ PROJE ‘VELVET TOWERS’ GELİYOR!

velvet_towers_fikirtepeMay Palmadoro, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ekşi ve Katarlı ortağı Al- Thani’nin de katılacağı basın toplantısıyla Fikirtepe’deki projesi Velvet Towers’ ın tanıtımını yapıyor.

May Palmadoro  Kadıköy Fikirtepe  Eğitim Mahallesi’nde inşa edeceği yeni projesi Velvet Towers’ın tanıtımını Çırağan Sarayı’nda yapıyor.

Daha önce Taşdelen Palmodoro May, Ümraniye’de Ekşioğlu Evrensel 1 Sitesi ve Evrensel 2 Sitesi, Paradice City, Ataşehir’de La maison sitesi gibi projelere imza atan Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palmodoro May, Kadıköy’de inşa edeceği yeni projesi Velvet Towers’ı tanıtıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ekşi ve Katarlı ortağı Abdulaziz A. Rahman H.A. Al- Thani’nin de katılacağı basın toplantısı aracılığıyla Kadıköy Fikirtepe – Eğitim Mahallesinde inşa edeceği yeni projesi Velvet Towers’ ın tanıtımını gerçekleştirilecek. Basın Toplantısı 5 Kasım 2015, Perşembe günü, Çırağan Sarayında gerçekleştirilecek.

Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ekşi ve Katarlı ortağı Abdulaziz A. Rahman H.A. Al- Thani’nin de katılacağı basın toplantısı 5 Kasım 2015, Perşembe günü, Çırağan Palace Kempinski’de yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ