logo

Finansal Okuryazarlık Eğitiminde Para Kullanımı Anlatıldı

Finansal Okuryazarlık Eğitiminde Para Kullanımı Anlatıldı

Finansal Okuryazarlık Eğitim programının ilkinde Para Koçluğu kitabının yazarı, Profesyonel Para Koçu Pelin Narin Tekinsoy “Para Kullanımı” konularını anlattı.

Finansal Okuryazarlık Eğitiminde Para KullanımıPelin Narin Tekinsoy Anlattı.

Esnaf ve Sanatkârların pandemi döneminde yaşadığı zorlukların üstesinden gelmelerine ve yeni normalleşme sürecinde adaptasyonlarına yardımcı olmak amacıyla 3 büyük kuruluş güç birliğine gitti. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu, İstanbul Arel Üniversitesi ve Uluslararası Diplomatlar Birliği ( DMW ) İştiraki DMW Eğitim ve Danışmanlık AŞ. Tarafından organize edilen esnaf ve sanatkârlara yönelik ücretsiz Finansal Okuryazarlık Eğitim programının ilki gerçekleşti. Programda Para Koçluğu kitabının yazarı, Profesyonel Para Koçu Pelin Narin Tekinsoy “Para Kullanımı” konularını anlattı.

Ülkemizdeki esnaf ve sanatkârların uluslararası standartta iş geliştirmeleri, pandeminin getirdiği zorlukları hızla aşmaları, teknolojiye uyum sağlamaları ve yeni normalleşme sürecine adapte olmaları için TESK, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW işbirliği protokolü imzalayarak ücretsiz çevrimiçi Finansal Okuryazarlık Eğitimi verilmesini planladılar. Programın ilki 22 Ağustos 2021 Pazar günü gerçekleşti. Uzaktan bağlantı yolu ile tüm TESK mensubu esnaf ve sanatkârlara yönelik düzenlenen eğitimde Para Koçluğu kitabının Yazarı, Profesyonel Para Koçu Pelin Narin Tekinsoy para kullanımı, para ile olan ilişkiler, paraya yüklenen anlamlar, doğru kredi kartı kullanımı, kişinin kendini tanıması ve öfke kontrolü konularını katılımcılara aktardı.

Finansal Okuryazarlık Eğitimi 22 Ağustos 2021 Pazar günü başladı. Eğitim bir yıl süre ile her ay bir gün olarak düzenlenecek. Katılımcılar başvurularını DMW Danışmanlık’ın internet sitesi üzerinden yapabilecek. Programda Para Koçluğu kitabının yazarı, Profesyonel Para Koçu Pelin Narin Tekinsoy katılımcılara şu konu başlıklarını aktarıyor; Paranın kişiler için tanımı ve gerçek tanımı, paranın kullanım araçları, kredi kartı kullanımı, para kullanımında duyguların etkisi, para kullanma profilleri, kişinin kendini tanıması, öfke kontrol yöntemleri. Program sonunda tüm gün katılım sağlayanlara katılımcı belgesi verilecektir. Katılım Belgesi İstanbul Arel Üniversitesi, Uluslararası Diplomatlar Birliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu imzalı olarak tüm gün katılım sağlayan başvuru sahiplerine gönderilecektir.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ