logo

Galatasaray Kulübü’nün Yeni Başkanı Seçildi: Burak Elmas

Galatasaray Kulübü’nün Yeni Başkanı Seçildi: Burak Elmas

Galatasaray Kulübü’nün seçimli olağan genel kurulunda yapılan seçimle rakiplerinden fazla oy alan Burak Elmas, sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

19 Haziran Cumartesi günü düzenlen Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu‘nda kullanılan 1731 oydan, 1541 oy alan Burak Elmas’ı 38’inci ve yeni başkanını olarak seçti. 1541 oy alarak yeni başkanı olan Burak Elmas Sarı-Kırmızılı kulübün 38’inci başkanı oldu.

Galatasaray Kulübü 38’inci başkanı olan Burak Elmas, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Bu seçim çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi, kimse kaybetmedi. Tüm Galatasaraylılar yarından itibaren tek yumruk olacağız ve birlikte çok şeyler başaracağız.” Dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Olağan Genel Kurulda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Seçilen Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyelerini kutladığı tebrik mesajı yayımladı.  

Türkiye Futbol Federasyonu Tebrik Mesajı:

Galatasaray Spor Kulübü’nün bugün gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlar, yönetim dönemlerinde görevlerinde başarılar dileriz.

Başkanlık görevi sona eren Sayın Mustafa Cengiz’e, Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ