logo

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ ‘BENİM KIBLEM BELLİ’

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ ‘BENİM KIBLEM BELLİ’

atasehir_CHP_gamze_ilgezdiCHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kurultay öncesi Genel Başkan adayını itvhaber.com’a  açıkladı. “Benim Kıblem Belli” diyen İlgezdi adayını partililerin de bildiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı özel açıklamada, Olağanüstü Kurultay isteklerine katılmadığını ifade eden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi; “Bence herkesin en demokratik hakkıdır kurultayda aday olmak. Ancak benim bu kurultayda kıblem belli. Bunu tüm partilim biliyor. Tabii ki genel Başkanımız gönlümdeki adayım” dedi.

gamze_akkus_ilgezdi (3)

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ

Genel Başkan ve parti yetkililerince ne görev verilirse yapacağını ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Sağlık, İnsan hakları, kültür ve eğitim alanlarında görev alabileceğini, geniş bir alanı olduğunu, bu anlamda şanslı olduğunu kaydetti.

En iyisi, en güzelini yerine getirmek için çalışmak üzere vekil olmak için yola çıktılarını, CHP’li vekiller olarak daha fazla sorumluluk üstleneceklerini söyleyen Gamze Akkuş İlgezdi, Erken kapanması nedeni ile 25. Yasama döneminde planladığı çalışmalarını yapamadığını belirtti.

26.Dönem Milletvekilliğinin en zor dönemlerden biri olacağına inandığını söyleyen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, ülkede sancılı bir süreç yaşandığını, dolayısı ile daha özverili, emek isteyen bir dönem olacağını düşündüğünü kaydetti.

gamze_akkus_ilgezdi (4)

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ, BATTAL İLGEZDİ

CHP’Lİ VEKİLLER DAHA FAZLA SORUMLULUK ÜSTLENECEK

gamze_akkus_ilgezdi (1)

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ

“Sonuçta elbette herkes, halkımız için en iyisi, en güzelini yerine getirmek için çalışmak üzere vekil olmak için yola çıktı” diyen CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP’li vekiller olarak daha fazla sorumluluk üstleneceklerini söyleyerek; “Henüz komisyonlar seçilmedi. Mücadele vereceğimiz alanların belirlenmesi gerekiyor. Komisyonlar oluşup çalışacağımız alanlar belirlendiğinde, kendi adıma değişik projelerle yol alacağım. Diğer arkadaşlarımın da bu şekilde yol izleyeceğini düşünüyorum. Komisyonlarda etkili olmak için de, hepimizin büyük çaba harcayıp iyi işler üretmeye çalışacağımızı biliyorum” şeklinde açıklaması ile komisyonlarla belirlenecek görev alanı ile ilgili projeler üreteceklerini ifade etti.

25.DÖNEMDE ÇALIŞMA FIRSATINI BULAMADIK

25.Dönem milletvekilliği sırasında TBMM’de planladığı çalışmaları yapma fırsatını bulamadığını vurgulayan Gamze Akkuş İlgezdi, erken seçim nedeni ile Meclisin erken kapandığını, meclisin komisyonların kurulmadan tatil edildiğini kaydetti.

YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR

Erken tatil edilmesi nedeni ile Meclisin yasama işlevi yapamadığına işaret eden İlgezdi, sivil yaşamında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri çalışmalarının altını çizerek; “Sivil yaşamımda ve Vakıf bünyesinde çok güzel projeler vardı. Bunların bir kısmını uyguladık. Ama daha yapacağımız çok iş var. Bunların bir kısmını Meclisteki çalışmalarıma taşıyacağım. Komisyonlar belli olduğunda, yolumuza devam edeceğiz. Gerçekten bu günlerde kadına şiddet yine çok arttı” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ NEREDE DEĞERLENDİRMEK İSTERSE

Partisince ne görev verilirse yapacağını ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Sayın Genel Başkanımız nerede değerlendirmek isterse orada görev yapacağım. Tabii ki; özellikle kendi alanım olan kültür ve eğitim alanı olabilir. Sağlık alanı olabilir. Biliyorsunuz, tezim; “Yerel Yönetimlerde Kültür Politikaları” idi. İnsan hakları olabilir. Kadın hakları ile ilgili mücadele olabilir. Ben şanslı vekilim, alanım geniş. O nedenle Sayın Genel başkanımız ya da yetkili arkadaşlarımız ne görev verirse memnuniyetle üstümüze düşeni yapacağız” diye konuşarak Genel Başkan yada parti yetkililerince verilecek görevi memnuniyetle kabul edeceğini belirtti.

BENİM KURULTAYDA KIBLEM BELLİ

Olağan Üstü Kurultayı doğru bulmadığını vurgulayan Gamze Akkuş İlgezdi, kurultay süreci ile ilgili ise; “Zaten 3 ay sonra bir kurultayımız olacak. Olağan kurultayımız… Doğru olan bu süreci beklemektir. Bence herkesin en demokratik hakkıdır kurultayda aday olmak. Ancak benim bu kurultayda kıblem belli. Bunu tüm partilim biliyor. Tabii ki genel Başkanımız gönlümdeki adayım” şeklindeki açıklaması ile Kurultayda Genel Başkan adayının şimdiki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

gamze_akkus_ilgezdi (2)

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ