logo

Gamze Akkuş İlgezdi Kızı Turnam’la Oy Kullandı

Gamze Akkuş İlgezdi Kızı Turnam’la Oy Kullandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kızıyla birlikte geldiği Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 2278 No’lu sandıkta oyunu kullandı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Oyunu kullanmak üzere eşi Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile birlikte Küçükbakkalköy Mahallesi’ndeki Dilek Sabancı MTAL’ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve kızıyla birlikte 2278 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

HEP BİRLİKTE NİCE SEÇİMLER GÖRELİM

İstanbul’un 81 ilinden gelenlerle Türkiye’ni oluşturduğunu vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bugün tüm Türkiye’de seçimler var. Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da halkımızla başkanlarımızı seçeceğiz. Ben inanıyorum ki, İstanbul aslında bir Türkiye mozaiği. Türkiye’nin 81 ilinden, değişik bölgelerinden gelen vatandaşlarımız artık İstanbullu olmuş yaşıyorlar. Dolayısıyla İstanbul’da huzur varsa, Türkiye’de huzur var demek daha doğru. Martın sonunun bahar olacağına, Türkiye’ye barış ve huzur geleceğine inanıyorum. Seçimler ülkemiz için hayırlı olsun, kardeşliği ve sevgiyi pekiştirsin. Daha nice hep birlikte seçimler görelim.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ