logo

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Türkiye Cumhuriyeti Beş Şirketten Büyüktür’

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Türkiye Cumhuriyeti Beş Şirketten Büyüktür’

TBMM Bütçe Görüşmeleri sırasında söz alarak konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Türkiye Cumhuriyeti Beş Şirketten Büyüktür.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Bütçe hakkındaki görüş ve eleştirilerini dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, son günlerde yaşanan intiharlara dikkat çekerek , “Hükümetlerin yurttaşları insan haklarından yoksun bırakması siyasi cinayettir. Bu aynı zamanda devletin kendi kendisini yok etmesidir.”dedi.

“DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR” DEDİNİZ!

“Dünya beşten büyüktür” dediniz, diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyaya verdiği mesaja gönderme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Durmadan ‘Dünya beşten büyüktür’ dediniz; bütçeyi, Türkiye’yi parsel parsel bölüşen beş şirkete teslim ettiniz. Ama unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatan beş şirketten büyüktür.” Diye konuştu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ 5 ŞİRKETTEN BÜYÜKTÜR

“Gerçekten halkı düşünmek, taleplerini dikkate almak, buna göre bir bütçe hazırlamak çok mu zor?” diye soran Gamze Akkuş İlgezdi, “Evet, sizin için zor!  Çünkü temsilde “adaleti”, devlette “liyakati” ortadan kaldırdınız. “Keyfiyeti” yönetim biçimi yaptınız! “Dünya beşten büyüktür” dediniz bütçeyi Türkiye’yi parsel parsel bölüşen beş şirkete teslim ettiniz. Ama unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatan 5 şirketten büyüktür” açıklamasını yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ