logo

Gaziantep’te Bombalı Saldırı 7 Şehit!

Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Karşıyaka polis karakolu yakınında bomba yüklü bir araç, PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Gaziantepte Bombalı Saldırı 7 Şehit!

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Gaziantep Karşıyaka polis karakolu yakınında bomba yüklü bir araç uzaktan kumanda ile patlatıldı. ilk gelen bilgilere göre 7 şehit var. çok sayıda yaralı olduğu, bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu idda ediliyor.

Şehit Kamil ilçesi Karşıyaka Polis Merkezi’nin yakınında park edilen bomba yüklü bir aracın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucunda savaş alanına dönen saldırı sonucu Gaziantep Valisi tarafından 7 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Bombalı saldırıda yaralananlar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, yaptığı açıklamada patlamanın nedeninin bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi olduğunu söyledi. Vali Ata, 7 kişinin hayatını kaybettiğini, ölü ve yaralıların sayısının henüz kesin olarak bilinmediğini açıkladı.

Son gelen bilgilere göre ölü sayısı 8 yaralı sayısının 64 olarak belirlendiği bildirildi. İkinci bir bomba iddiaları geliyor.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ