logo

Gelecek Partisi GB Yardımcısı Selçuk Özdağ’a Saldırı

Gelecek Partisi GB Yardımcısı Selçuk Özdağ’a Saldırı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, kimliği henüz belirlenemeyen 5 kişi tarafından evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı.

Ankara’da evinden çıktığı esnada uğradığı saldırının ardından hastanede tedavi edilen Özdağ, yaptığı ilk açıklamada saldırıyı “Organize bir hareket” olarak değerlendirdi.

Akşam saatlerinde Selçuk Özdağ‘a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çıkışta gazetecilere açıklama yaparak, kınama beklediklerini söyledi.

SELÇUK ÖZDAĞ, “ORGANİZE BİR HAREKET”

 Cuma namazına giderken silahlı, sopalı saldırıya uğradığını kaydeden Selçuk Özdağ, saldırıyla ilgili açıklamasında, “Kapıdan çıkarken soluma baktım, bir erkek var. Şahıs telefonla görüşüyor. Anladım işi. Arabaya yürüdüm. Şoförüm arabadaydı. Kar yağıyordu. Arkamdan iki kişi bacaklarıma sopayla vurdu düşeyim diye, düşmedim. Döndüm. Biri kafama vurdu sopayla. Boğuşmaya başladık. Onlar sopalarla vuruyor, ben yumruklarla… Beş kişiydiler. İkisi sopalarla vururken, biri silah tutuyordu. Silah çekersem belki ateş edecekti. Ben silahlı değildim, silahım arabadaydı. Sonra biri daha silah çekti. Beşincisi de sopayla kenarda bekliyordu. Kafamdan kanlar akmaya başladı. Yumruklaşmaya başladım iki kişiyle. O sırada sol elim kırılmış. Baktım, gözlerim görmüyor. Yine saldırdılar. Organize bir hareket. Şoförüm silahla çıkınca kaçtılar. İki el silah sıktı şoför. Çok kan kaybediyordum. Bunların peşinden koşacaktım. Şoför ‘hastaneye gidelim’ dedi” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ