logo

Gençliği Pankart Asan, Broşür Dağıtan Olarak Görmüyoruz

Gençliği Pankart Asan, Broşür Dağıtan Olarak Görmüyoruz

Ana kademe ve Kadın Kollarıyla uyumlu gençliğin tecrübe kazanacağına dikkat çeken CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, gençliğin iradesini sevgisiyle kucaklayacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 3.Olağan Kongresi öncesi süreci Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a değerlendiren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ana kademe ve Kadın Kollarıyla uyum içinde çalışan bir gençliğin tecrübeleri çok daha kalıcı olacağını söyledi.

GENÇLERİN ÖZERK OLMA ANLAYIŞI ANA KADEMEYLE KOPUKLUĞUN NEDEN

Gençlik kollarının bir partinin bahçesi olduğuna işaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, gençlerin heyecanının tecrübe eşliğinde verimli çalışmalar ortaya çıkaracağının altını çizerek; “Bahçede yetişen fidanlar büyüyerek o bahçeye renk vererek şenlendir, bahçeyi güçlendirirler.  Gençlik Kollarımızı bugüne kadar yeterince çalıştıramadık. Buda tüzüğümüzden gelen gençlik kolları ve kadın kollarının yarı özerk olma anlayışı.  Ana kademe ile gençler arasında kopukluğa neden olan şey bu. Sonuçta 18-20-28 yaşlarında olan gençlerin heyecanları farklıdır. Üç metreyi birden atlarım dersen atlayamazsınız. Tecrübe ve çalışma ister” dedi.

BİZİMLE, KADIN KOLLARIYLA UYUMLU GENÇLİĞİN TECRÜBELERİ KALICI OLUR

“Gençlik Kollarımızı kucaklıyoruz ve her zaman kucak açacağız” diye konuşan Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi ile ilgili değerlendirmesinde, “Gençlik Kolları kongresi yaklaşırken şu an üç genç adayımız var. İlçe başkanı olarak arkadaşlarımızın rahat çalışmaları için müdahale etmiyoruz ama şunu da beklerim. Üç arkadaşıma da söyledim. Ana kademe ile uyumlu çalışarak çıkacaksınız. Burada hedefiniz belli olmalı ki başarılı bir çalışma Ataşehir’de yürütürsek ilerde ana kademede görev yapan insanlarda burada yetişir. Bizimle, Kadın Kollarıyla uyum içinde çalışan bir gençliğin tecrübeleri çok daha kalıcı olacaktır. Biz, Gençlik Kollarını pankart asan, broşür dağıtan olarak görmüyoruz. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanları bütün yönetim kurulu toplantılarımızın doğal üyeleridir” ifadelerine yer verdi.

3 ADAY VAR, HEPSİNE EŞİT MESAFEDEYİM

Gençlik Kolları başkanlığına biri genç kadın, 3 genç arkadaşlarının adaylığını açıkladığının altını çizen Altınkaynak,  açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
“Şu an üç aday var. Hangisi kazanırsa benim için gençlik Kolları başkanı odur. Bir genç kızın Artaşehir’de Gençlik Kolları başkanı olmasının avantajlı olacağını düşündük. Ama sonradan adaylar çıkınca hepside bizim partimizin gençlik kollarının mensuplarıdır. Hepsine eşit mesafedeyim. 2 binin üzerinde bir gençliğimiz var. Üç arkadaşımızda seçime girer. Gençliğin iradesi nasıl tecelli ederse bende ilçe başkanı olarak bir evlat sevgisiyle bir partinin genci olması sevgisiyle kucaklarım. Herkese sonuçlara saygılı olmak zorundadır. Demokrasi böyle bir şeydir.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ