logo

Genelde 18 Milyon, İstanbul’da 3 Milyon İle Ataşehir’deki Öğrencilerde Karne Heyecanı

Genelde 18 Milyon, İstanbul’da 3 Milyon İle Ataşehir’deki Öğrencilerde Karne Heyecanı

Yurt genelinde 18, İstanbul’da 3 milyon öğrenci, 1 milyon öğretmen, Ataşehir’de 60 bin öğrenci ve velileri ile 3500 öğretmen karne heyecanı yaşadılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de 2021-2022 eğitim öğretim dönemi sonu karne heyecanı Yenisahra Mahallesi Sakarya İlkokolu’nda gerçekleşti. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 85 okulda eğitim gören 60 bin öğrenci ve 3500  öğretmen yılsonu töreniyle aldıkları karnelerinin ve mezuniyetlerinin heyecanını yaşadı.

Yurt genelinde yaklaşık 18 milyon öğrenci, 1 milyon öğretmen, İstanbul’da 6.736 okulda eğitim gören 2.921.813 öğrenci ve 162.810 eğitim ordusu üyesi öğretmen, Ataşehir’de 60 binin üzerinde öğrenci ve 3500’ün üzerinde öğretmen yılsonu töreni ile karnelerini aldılar ve mezuniyet heyecanı yaşadılar.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medyada mesajında İstanbul’da 6.736 okulda eğitim gören 2.921.813 öğrenci ve 162.810 eğitim ordusu öğretmen ile karne mutluluğunu paylaştığını ifade etti. Vali Ali Yerlikaya karne sevinci yaşayan öğrencilere yönelik ise, “Sevgili çocuklar bol bol eğlenin, kitap okuyun, tatilinizin tadını çıkarın.” Paylaşımını yaptı.

VALİ YERLİKAYA, HASTANE SINIFI’NIN MEZUNİYET VE KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Hastane Sınıfı” Mezuniyet ve Karne Töreni İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla gerçekleşti.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet ve karne törenine, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Hakan Gündüz, gönüllü öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

DOYASIYA OYUN, TATİL VE BOL BOL KİTAP OKUMA VAKTİ

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ise karne heyecanı yaşayan öğrencilere yönelik paylaşımında, “Bir Eğitim Öğretim yılının daha sonu. Doyasıya oyun, tatil ve bol bol kitap okuma vakti. Karne günü heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve eğitimcilerimizin keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

BİR YILIN ARDINDAN HERKESİN İYİ BİR TATİLİ HAK ETTİ

Ataşehir İlçe Milli Eğitim (MEM) Müdürü İsmail Günday, karne mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve çok sevgili öğrencilerimiz, Öğretmen ve öğrencinin yüz yüze, göz göze ve nihayet kalp kalbe temasının eğitimin olmazsa olmazı olduğunu gördüğümüz bir yılı geride bırakıyoruz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun emek, gayret ve destekleriyle geçirdiğimiz bir yılın ardından herkesin iyi bir tatili hak ettiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitimin tüm paydaşlarına emek ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.”

KİTAP OKUMAYI, SPOR YAPMAYI, OYUNLAR OYNAMAYI TAVSİYE ETTİ

Öğrencilere az tatilinde kitap okumayı, spor yapmayı, oyunlar oynamayı tavsiye eden Ataşehir İlçe MEM İsmail Günday, “ Sevgili öğrenciler, Yaz tatilinde bol bol kitap okumayı, spor yapmayı, arkadaşlarınızla dışarıda oyunlar oynamayı, anne babalarınıza yardım etmeyi, ailecek güzel vakit geçirmeyi ihmal etmeyin. Unutmayın tatil tembellik değildir. Bu arada sağlığınıza da dikkat edin ve iyi dinlenin…” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ